Peugeot-yleisurheilutiimi

Peugeot yleisurheilutiimi

PEUGEOT-YLEISURHEILUTIIMI

Nuoren lahjakkuuden tie yleisurheilun kansainväliselle huipulle ei ole mutkaton. Peugeot tukee nuoria urheilijoita yhteistyössä Suomen Urheiluliiton kanssa. Peugeot-yleisurheilutiimiin valittaville viidelle 17–20-vuotiaalle lahjakkuudelle ja heidän henkilökohtaiselle valmentajalleen on luvassa stipendi harjoitteluun ja sen tukitoimiin.

PEUGEOT-TIIMIN MENTORI JA KUMMI: ANTTI RUUSKANEN

Antti Ruuskanen

Peugeot-yleisurheilutiimin kummina ja mentorina toimii keihäänheiton Euroopan mestari ja olympiamitalisti Antti Ruuskanen. Hän on kulkenut menestyksellä tien 19-vuotiaiden EM-kilpailujen mitalistista lajinsa kansainväliseksi huippunimeksi.

Ruuskanen kertoo tiimiin jäsenille omasta urastaan, tekemistään ratkaisuista ja sparraa nuoria.

"Vaikka yleisurheilu on yksilölaji, huipulle ei nousta yksin. Peugeot-yleisurheilutiimi, joka yhdistää Ruuskasen tieto-taidon sekä Peugeotin tuen valmentautumiseen, ovat täsmälleen sitä mitä huipulle pyrkivä nuori tarvitsee."

-Suomen Urheiluliiton (SUL) toimitusjohtaja Jarmo Mäkelä.

HAE PEUGEOT-YLEISURHEILUTIIMIIN!

Nuori yleisurheilija, haluatko huipulle? Tavoitteena on kulta ja kunnia. Hae mukaan Peugeot-yleisurheilutiimiin 22.1.2018 mennessä.  Lisää ohjeita sekä hakulomakkeen löydät Suomen Urheiluliiton sivuilta, lue lisää  »

Juoksijat

Mitalit

Peukutus