308 HB

PEUGEOT 308 5-ovinen

Alkaen - 19 390,00 Autoverollinen hinta*

SISÄTILOJEN DESIGN

Uuden Peugeot 308:n sisätilat ovat esteettiset ja intuitiivisen toimivat. Auton muotoilu on puhdaslinjaista ja erittäin toimivaa, joten ergonomia on ensiluokkaista. Peugeot 308 tarjoaa täydellisen ajonautinnon.

/image/50/4/_ecran_tactile_1.13504.jpg

PUHDASLINJAINEN DESIGN

Ohjaamo on suunniteltu ihanteellisesti ja tilavaksi. Säädinten määrää on vähennetty, ja käytetyt materiaalit ovat ensiluokkaisia. Uuden 308:n sisätilojen muotoilussa huomio kiinnittyy heti upeasti viimeisteltyihin yksityiskohtiin. Design on erittäin puhdaslinjaista ja täysin ainutlaatuista

/image/59/6/i-cockpit-full.86596.jpg

OHJAAMON MUOTOILU

Uudessa Peugeot 308:ssa kuljettaja istuu paikalleen kuin lentokapteeni ohjaamoonsa. Kaikki on suunniteltu innovatiivisesti ja uusimman tekniikan mukaisesti. Tervetuloa Peugeotin edistykselliseen i-Cockpit -ohjaamoon. Kuljettajanpaikka täyttää korkeimmatkin tekniset vaatimukset: ohjauspyörä on pieni, mittaristo on erittäin selkeä, käytössä on 9,7 tuuman kosketusnäyttötabletti ja lisäksi keskikonsoli on sijoitettu korkealle.Kaikki säätimet ovat intuitiivisesti käden ulottuvilla ja ajaminen on turvallista. Peugeotin ohjaamossa ajoelämys on ainutlaatuinen ja inspiroiva.

ENSILUOKKAINEN LAATU

Kaikki on toteutettu matkustamossa ensiluokkaisesti: säätimiä on näkyvissä vain muutama, integroidun kosketusnäytön kautta käytössäsi on kattava valikoima huipputekniikkaa ja äänenvoimakkuuden tarkka säätö takaa erinomaisen kuuntelukokemuksen. Kojelauta on materiaaliltaan ensiluokkaista. Lisäksi satiinikromatut ja kiiltävän mustat koristeosat osoittavat, että kaikki yksityiskohdat on suunniteltu erityisen tarkasti.

PANORAAMAKATTO

/image/90/5/07.85905.jpg

Panoraamalasikatto lisää valoisuutta matkustamossa ja tekee kuljettajan ja matkustajien matkasta miellyttävän. Auringon liiallisen heijastuksen varalta 308:ssa on uusi verkkokankainen aurinkosuojaverho, joka suodattaa 95 % ulkopuolelta tulevasta valosta. i

/image/85/7/interior_hifi.85857.jpg

HIFI DENON

Peugeotin ja Denonin läheisen yhteistyön tuloksena syntynyt 308:n uusi HIFI Denon -järjestelmä on mittatilauksena Peugeotille suunnitellun tekniikan tulosta. Se sisältää 8 kaiutinta, subwooferin ja digitaalisen vahvistimen. Valittavana on kaksi eri äänenjakomahdollisuutta ja viisi eri äänimaailmaa, joiden ansiosta kuljettaja ja matkustajat nauttivat vahvasta, tarkasta ja luonnollisesta äänentoistosta.

/image/85/8/petit-volant-peugeot-nouvelle-308.85858.jpg

PIENI OHJAUSPYÖRÄ

Uuden Peugeot 308:n pieni ohjauspyörä houkuttelee lähtemään matkaan. Sen pienennetty halkaisija helpottaa käsiteltävyyttä ja lisää ajonautintoa. Ohjauspyörä tuntuu luonnolliselta ja miellyttävältä käsissä. Active -varustetasosta alkaen tyylikkyyttä lisää entisestään nappanahka ja tikkaukset.

/image/85/9/combine-peugeot-nouvelle-308.85859.jpg

MITTARISTO

Huolella suunnitellussa mittaristossa huipputekniikka ja kelloseppämäinen viimeistely yhdistyvät toisiinsa ihanteellisella tavalla. Käynnistettäessä kaunismuotoiset neulat värähtävät kaaressa ja katse kiinnittyy valaistuihin mittareihin. Koska mittaristo on sijoitettu korkealle, sinun ei tarvitse koskaan erottaa katsettasi tiestä auton tietojen lukemista varten. Tämä lisää mukavuutta ja ajoturvallisuutta.

VERHOILU

Varustetason mukaan voit valita 7 eri verhoiluvaihtoehdosta sinua eniten miellyttävän. Koristeosat on soinnutettu eri värimaailmoihin varustetason mukaan. Voit valita mieleisesi myös runsaasta nykyaikaisen tyylikkäästä koristeosien valikoimasta: harmaata harjattua alumiinia olevat koristeosat, kiiltävän mustat koristeosat, satiinikromatut koristeosat, nahka-i tai kangasverhoilu jne.