308 HB

PEUGEOT 308 5-ovinen

Alkaen - 19 390,00 Autoverollinen hinta*

ULKOPUOLEN DESIGN

Yksinkertaisuus on hienostuneisuuden äärimmäisin muoto, totesi Leonardo da Vinci. Tämä kuvaa täydellisesti myös uutta Peugeot 308:aa. Auto on tyyliltään puhdaslinjainen, tekninen ja hienostunut. Yhtäkään yksityiskohtaa ei jätetty sattuman varaan.

PUHDASLINJAINEN DESIGN

/image/90/1/13.85901.jpg

Muotoilultaan puhdaslinjainen ja tasapainoinen uusi Peugeot 308 vakuuttaa tyylikkyydellään. Virtaviivaiset muodot ja atleettinen olemus saavat uuden Peugeot 308:n huokumaan voimaa, taloudellisuutta ja keveyttä. Tyylissä yhdistyvät vankkuus ja urheilullisuus: raideleveys on suuri, pyörät asettuvat optimaalisesti korirakenteeseen, jäähdyttimen säleikkö on kromattu ja takaosa on pyramidimainen.

ENSILUOKKAINEN LAATU

/image/84/6/pure-qualite-peugeot-nouvelle-308.85846.jpg

Uuden Peugeot 308:n koko olemus, kaikki pinnat ja yksityiskohdat on suunniteltu ajatuksella ja huolella. Heti suunnitteluvaiheesta lähtien erityistä huomiota on kiinnitetty kaikkiin välyksiin ja osien istuvuuteen. Ajovalojen valotunnukset edessä ja takana sekä sivutaustapeileihin sijoitetut LED-sivuvilkut tekevät auton ulkonäöstä tasapainoisen kokonaisuuden. Kromattu jäähdyttimen säleikkö ja takaluukun muotokieli antavat viimeisen silauksen uuden Peugeot 308:n tyylikkyydelle.

AJODYNAMIIKKA

/image/84/7/comportement-dynamique-peugeot-nouvelle-308.85847.jpg

Uudessa Peugeot 308:ssa on hyödynnetty Peugeot-merkin kaikki maavaraan liittyvä kokemus ja tieto-taito ensiluokkaisen ajodynamiikan varmistamiseksi. Tämän uuden auton myötä merkki menee entistäkin pidemmälle mukavuuden ja ajo-ominaisuuksien ja ajonautinnon optimoinnissa.

AJOVALOT

i

Uuden Peugeot 308:n ajovalot ovat huipputeknisiä ja hienostuneita. Ajovalojen muoto saa auton katseen näyttämään kissamaiselta. Allure-varustetasossa vakiovarusteena olevat LED-ajovalot tekevät keulan tyylistä ainutlaatuisen. Takavalot ovat jalokivimäiset. LED-takavaloissa on kolme himmeän läpikuultavaa valonauhaa.

TAVARATILA

/image/91/6/20.85916.jpg

Uuden Peugeot 308:n tavaratila on yksi luokkansa suurimmista. Tavaratila on muodoltaan erittäin käytännöllinen ja tilava. Sen tilavuus on 420 VDA-dm3 tai 470 l.