308 SW

PEUGEOT 308 SW

Alkaen - 21 590,00 Autoverollinen hinta*

SISÄTILOJEN DESIGN

Uudessa Peugeot 308 SW:ssä yhdistyvät design ja innovatiivisuus, jolloin sinä saat nauttia ainutlaatuisesta ja inspiroivasta tunnelmasta.

PEUGEOT i-Cockpit

/image/92/4/25.85924.jpg

Uudessa Peugeot 308 SW:ssä kuljettaja istuutuu kuin tekniikaltaan täysin intuitiiviseen lentokoneen ohjaamoon. Edistyksellisessä Peugeot i-Cockpitissa kaikki on suunniteltu innovatiivisesti ja uusimman tekniikan mukaisesti.

Ohjaamo on mittasuhteiltaan ihanteellinen ja tilava. Säädinten määrää on vähennetty, ja käytetyt materiaalit ovat ensiluokkaisia. Uuden 308 SW:n sisätilojen muotoilussa huomio kiinnittyy heti upeasti viimeisteltyihin yksityiskohtiin. Design on erittäin puhdaslinjaista ja täysin ainutlaatuista.

29. Festival Automobile International myönsi uudelle Peugeot 308 SW:lle (ja Peugeot 308:lle) Vuoden 2013 kaunein sisätila -palkinnon. Valinnan teki autourheilun, arkkitehtuurin, muodin, designin, kulttuurin ja medioiden asiantuntijoista ja intohimoisista harrastajista koostunut palkintoraati. Peugeot i-Cockpit on nyt Peugeotin sisätilojen tunnus, ja sen saama palkinto on osoitus Peugeot i-Cockpitin yksilöllisyydestä, uudenaikaisuudesta ja laadukkuudesta.

Kompakti ohjauspyörä, tavallista korkeammalle sijoitettu mittaristo, suuri 9,7 tuuman kosketusnäyttö ja korkea keskikonsoli tarjoavat matkustajille aivan uudenlaisen ja huippulaadukkaan ajoelämyksen.

ENSILUOKKAINEN LAATU

Uuden Peugeot 308 SW:n sisätilat ovat tyyliltään erittäin puhdaslinjaiset. Kaikki osat ja yksityiskohdat ovat yksinkertaisen tyylikkäät: painikkeita on hyvin vähän, ylellinen äänenvoimakkuuden säädin, kauniit oviverhoukset, satiinikromatut ja kiiltävän mustat koristeosat jne. Litteä kosketusnäyttötabletti on täysin integroitu materiaaliltaan ensiluokkaiseen kojelautaan.

PANORAAMAKATTO

i

Uuden Peugeot 308 SW:n panoraamalasikatoni ikkunapinta-ala on yhteensä 1,69 m2. Kaikki matkustajat nauttivat ainutlaatuisesta valoisuuden, tilavuuden ja mukavuuden tunteesta.

/image/56/6/eran-tactile-peugeot-nouvelle-308-video.86566.jpg

KOSKETUSNÄYTTÖ

Uudessa Peugeot 308 SW:ssä kuljettajan käytössä on iso 9,7 tuuman kosketusnäyttötabletti, joka on suunnattu kuljettajaan päin ja on täysin integroitu osa keskikonsolia. Kosketusnäytön kautta käytössä on runsas määrä eri toimintoja. Kosketusnäytön painikkeet ja pikakuvakkeet tekevät sen käytöstä intuitiivista ja yksilöllistä.

/image/56/7/petit_volant.86567.jpg

PIENI OHJAUSPYÖRÄ

Uuden Peugeot 308 SW:n pieni ohjauspyörä houkuttelee lähtemään matkaan. Sen pienennetty halkaisija helpottaa käsiteltävyyttä ja lisää ajonautintoa. Ohjauspyörä tuntuu luonnolliselta ja miellyttävältä käsissä. Sen tyylikkyyttä lisää entisestään nappanahka ja tikkaukset (malliversion mukaan).

/image/56/8/combine.86568.jpg

MITTARISTO

Huolella suunnitellussa mittaristossa huipputekniikka ja kelloseppämäinen viimeistely yhdistyvät toisiinsa ihanteellisella tavalla. Käynnistettäessä kaunismuotoiset neulat värähtävät kaaressa ja katse kiinnittyy valaistuihin mittareihin. Koska mittaristo on sijoitettu korkealle, sinun ei tarvitse koskaan erottaa katsettasi tiestä auton tietojen lukemista varten. Tämä lisää mukavuutta ja ajoturvallisuutta.

TAVARATILA

/image/85/5/coffre1.57855.jpg
/image/57/0/coffre1.86570.jpg
/image/57/1/coffre11.86571.jpg

4585 mm pitkä, 1804 mm leveä ja 1471 mm korkea uusi Peugeot 308 SW vastaa mitoiltaan täydellisesti kaikkia farmari-mallien ystävien tarpeita. Sisä- ja tavaratila ovat mitoiltaan erityisen ihanteelliset.

Kätevien tavaratilan maton alla olevien säilytyslokeroiden ansiosta tavaratilan kuormaustilavuus on peräti 610 litraa. Tämä tilavuus on yksi luokkansa suurimmista.

Tyylikkäästi viimeistellyt koukuti, jotka on kiinnitetty kromattuihin lattiakiskoihin,i mahdollistavat tavaroittesi turvallisen ja vaivattoman järjestämisen tavaratilaan.

MAGIC FLAT

i

Uudesta 308 SW:stä tekee entistäkin helppokäyttöisemmän ja intuitiivisen vakiovarusteena saatava "Magic Flat"-takaistuini. Kahden helposti käytettävän säätimen ansiosta takaistuimen molemmat osat voidaan kaataa sekunnissa, ja tulos on suorastaan "taikuutta": tavaratilan lattiasta tulee erittäin litteä. Tämä on käytännöllinen ominaisuus, joka helpottaa tavaroiden kuormaamista. Lisäksi tavaratilan kokonaistilavuudeksi saadaan ominaisuuden ansiosta peräti 1660 dm3 (VDA 214).