308 SW

PEUGEOT 308 SW

Alkaen - 21 590,00 Autoverollinen hinta*

TURVALLISUUS

Uudessa Peugeot 308 SW:ssä on hyödynnetty Peugeot-merkin kaikki turvallisuuteen liittyvä kokemus ja tietotaito ensiluokkaisen ajoturvallisuuden varmistamiseksi.

TURVALLISUUSPAKETTI

/image/63/4/driver_assistance_pack1.86634.jpg

Uudessa Peugeot 308 SW:ssä on runsaasti turvallisuutta lisääviä varusteita. Turvallisuuspaketti isisältää aktiivisen vakionopeussäätimen, törmäysvaroitusjärjestelmän ja hätäjarrutustehostimen. Nämä toiminnot ovat yhteydessä auton keulassa jäähdyttimen säleikön kohdalle sijoitettuun tutkaan.

Aktiivinen vakionopeussäädin alentaa automaattisesti ohjelmoitua nopeutta, kun edellä ajava auto ajaa sinua hitaammin ja jarrutat moottorijarrutuksella. Jos ajat liian kovaa vauhtia edellä ajavan auton nopeuteen nähden, törmäysvaroitusjärjestelmä ehdottaa jarrutusta nopeuseron pienentämiseksi. Jos törmäys on varma, hätäjarrutustehostin alentaa nopeutta enintään 20 km/h törmäyksen välttämiseksi tai sen seurausten lieventämiseksi. Nämä toiminnot eivät millään tavalla vähennä kuljettajan vastuuta, vaan hänen on aina kaikissa tilanteissa säilytettävä auton hallinta ja ajettava voimassa olevia tieliikennelakeja noudattaen. 

KATVEAVUSTIN

/image/58/4/park-assist-600x400.86584.jpg

Kuten hatchback-mallissa, etu- ja takapuskureissa sijaitsevien neljän tunnistimen avulla tämä tekniikkai pitää sinut matkan aikana ajan tasalla siitä, onko kuolleessa kulmassa auto tai moottoripyörä.

Jos järjestelmä havaitsee ajoneuvon katvealueella, kyseisen puoleiseen ulkotaustapeiliin syttyy diodi.

OPTIMOITU VETOLUISTON HALLINTA

/image/63/5/contrle_de_traction_intelligent1.86635.jpg

Kyseessä on hienostunut vetoluistonestojärjestelmä, jonka ansiosta auto voidaan käynnistää ja sillä voidaan ajaa tehokkaasti tilanteissa, joissa pito on heikko (jäiset, lumiset, märät jne. tiet).
Tällaisissa olosuhteissa järjestelmä käyttää automaattisesti strategiaa, jossa se sallii kummallekin etupyörälle tarvittavan määrän pitoa.

TURVATYYNYT

Uudessa Peugeot 308 SW:ssä on 6 turvatyynyä:

  • 2 etuturvatyynyä suojaavat kuljettajan ja etumatkustajan rintakehää ja päätä keulatörmäyksessä.
  • 2 sivuturvatyynyä suojaavat kuljettajaa ja etumatkustajaa sivutörmäyksessä. 
  • 2 turvaverhoa edessä ja takana suojaavat etu- ja takamatkustajien päätä 

EuroNCAP

Alentuneesta painostaan huolimatta uuden Peugeot 308 SW:n rakenne on suunniteltu vastaanottamaan maksimimäärä erilaisten törmäysten aiheuttamaa energiaa ja minimoimaan näin matkustajiin, autoihin ja törmäyksen kohteena oleviin ihmisiin kohdistuvat seuraukset.