308 SW

PEUGEOT 308 SW

Alkaen - 21 590,00 Autoverollinen hinta*

ULKOPUOLEN DESIGN

Hiljattain vuoden 2014 autoksi valittu puhdaslinjainen, tekninen ja hienostunut uusi Peugeot 308 SW on tyyliltään uudistunut. Yhtäkään yksityiskohtaa ei jätetty sattuman varaan.

PUHDASLINJAINEN DESIGN

/image/61/5/pur_design3.86615.jpg

Uusi Peugeot 308 SW on tyyliltään moderni, rohkea ja hienostunut. Sen virtaviivaiset muodot antavat autolle hienostuneen, luonnollista tyylikkyyttä huokuvan atleettisen ilmeen. Suuri ikkunapinta-ala korostaa auton dynaamista ulkonäköä, ja paljastaa luokseen kutsuvat viihtyisät sisätilat.

ENSILUOKKAINEN LAATU

/image/55/6/pure-qualite-peugeot-nouvelle-308-sw.86556.jpg

Uuden Peugeot 308 SW:n koko olemus, kaikki pinnat ja yksityiskohdat on suunniteltu ajatuksella ja huolella.

Heti suunnitteluvaiheesta lähtien erityistä huomiota on kiinnitetty kaikkiin välyksiin ja osien istuvuuteen. Ajovalojen valotunnukset edessä ja takana sekä sivutaustapeileihin sijoitetut LED-sivuvilkut tekevät auton ulkonäöstä tasapainoisen kokonaisuuden. Kromattu jäähdyttimen säleikkö ja takaluukun muotokieli antavat viimeisen silauksen uuden Peugeot 308 SW:n tyylikkyydelle.

AJOELÄMYS

/image/55/7/comportement-dynamique-peugeot-nouvelle-308-sw.86557.jpg

Tartu ohjauspyörään ja tunnet heti nauttivasi optimaalisesta ergonomiasta. Käyttöönotto on intuitiivisen vaivatonta, ja tarkan ohjauksen ansiosta ajo-ominaisuudet ovat samalla kertaa sekä erittäin vakaat että dynaamiset. Matkustaminen on miellyttävää erityisen pyöräntuennan, ensiluokkaisten ajo-ominaisuuksien ja erinomaisen äänieristyksen ansiosta. Lisäksi runsas määrä erilaisia ajoavustinjärjestelmiä helpottaa matkoijasi ja tekee niistä turvallisia.

AJOVALOT

i

Tyylikkäästi viimeistelty jäähdyttimen säleikkö ja auton muotoja täydellisesti myötäilevät ajovalot tekevät uuden Peugeot 308 SW:n keulasta erittäin esteettisen ja heti tunnistettavan. Ajovalot edessä on toteutettu Full LED -tekniikalla i . Sivutaustapeileihin sijoitetut LED-sivuvilkut täydentävät uuden Peugeot 308 SW:n kissamaista, puoleensavetävää ja ylellistä katsetta.

TAKAVALOT

i

Hatchbackin tapaan kylkiin saakka ulottuvien takavalojen C:n muotoinen valotunnus on täysin uusi ja erittäin tekninen 42:n Full LED -tekniikallai toteutetun läpikuultavan LED-valon ansiosta. Molemmissa takavaloissa on lisäksi kolme lisälediä seisontavaloja varten. Takavaloissa on siis yhteensä peräti 48 lediä osoittaen näin uuden Peugeot 308 SW:n kuuluvan selvästi merkin suuriin farmarimalleihin.