/image/85/0/peugeot_5008_header.86850.jpg

PEUGEOT 5008

Alkaen - 27 595,36 Autoverollinen hinta*

TURVALLISUUS

5008-mallissa on turvallisuuden optimoimiseksi käytetty uusinta turvatekniikkaa. Kuljettaja ja matkustajat matkustavat rauhallisin mielin täysin turvallisesti.

TURVATYYNYT KAIKILLA ISTUINRIVEILLÄ

Peugeot 5008 -mallissa on 6 turvatyynyä, jotka suojaavat kaikkien istuinrivien matkustajia myös kolmannella istuinrivillä (kun valittuna on lisävaruste kolmas istuinrivi). Etumatkustajan turvatyyny voidaan ottaa pois käytöstä, jotta paikalle voidaan asentaa lasten turvaistuin.

VAKIONOPEUDENSÄÄDIN JA NOPEUDENRAJOITIN

/image/90/5/regulateur-de-vitesse-600x400.86905.jpg

5008-mallissa on kaikissa moottoriversioissa vakiovarusteena vakionopeudensäädin ja nopeudenrajoitin. Vakionopeudensäätimen ansiosta ajonopeus säilyy koko ajan samana (poikkeuksena jyrkkä rinne). Nopeudenrajoittimen avulla voit puolestaan määrittää nopeusrajan, jota ei saa ylittää.

OPTIMOITU VETOLUISTON HALLINTA

Tämä älykäs vetoluistonesto lisää uuden toiminnon perinteiseen luistonestojärjestelmään verrattuna. Se havainnoi jatkuvasti liukkautta, joka saattaa tehdä auton liikkeellelähdöstä ja kulusta vaikeaa. Näissä tilanteissa älykäs vetoluisto korvaa ASR-vetoluistoneston rajoittamalla etupyörien luistamista, jolloin voidaan taata hyvä veto ja tien kaarteiden seuraaminen.

SÄHKÖTOIMINEN SEISONTAJARRU JA MÄKILÄHTÖAVUSTIN HILL ASSIST

Sähkötoiminen seisontajarru on Peugeot 5008 -mallissa vakiovaruste. Se kiristyy automaattisesti, kun moottori sammutetaan ja vapautuu liikkeelle lähdettäessä. Se on yhdistetty Hill Assist -mäkilähtöavustimeen, joka pitää auton paikoillaan mäessä lyhyen aikaa, jotta kuljettaja ehtii siirtää jalan kaasupolkimelle kiihdyttämistä varten.

MURTOHÄLYTIN

/image/92/2/alarme-anti-intrusion-1920x1080.86922.jpg

Tämä kauko-ohjattava murtohälytini hälyttää, jos Peugeot 5008 -malli yritetään varastaa tai sen sisätilaan tunkeudutaan.

ESP

Kaikissa Peugeot 5008 -mallin versioissa on vakiovarusteena ESP-ajonvakautusjärjestelmä, joka auttaa vaaratilanteissa ja parantaa merkittävästi aktiivista turvallisuutta. Siihen sisältyvät lukkiutumattomat jarrut (ABS), vetoluistonesto (ASR), elektroninen jarruvoiman jako (EBV ja CBC), hätäjarrutustehostin (AFU), moottorijarrutusmomentin säätö (MSR) ja ajovakautusjärjestelmä (CDS).

AKTIIVISET TURVAVYÖT

Etuistuinten turvavöissä on pyrotekniset kelat ja voimanrajoittimet. Takaistuinten kolmipisteturvavöissä on voimanrajoittimet. Kaikilla paikoilla on turvavyön kiinnittämättä jättämisen muistutus.

LASTEN TURVALLISUUS

Auton takasivuikkunoissa on sähkötoimisesti lukittavat lasinnostimet, joissa on kertapainallustoiminto ja puristuksenestojärjestelmä. Nämä yhdessä auttavat varmistamaan lasten turvallisuuden. Lastenistuin voidaan asentaa turvallisesti toiselle istuinriville kolmipistekiinnityksellä varustetuilla Isofix-kiinnikkeillä.

DISTANCE ALERT -AJOETÄISYYDEN VALVONTA

/image/92/6/distance-alert-1920x1080.86926.jpg

Autojen välistä ajoetäisyyttä valvova järjestelmä Distance Alert® i kertoo sinulle näkökenttään siirretyssä näytössä aikaeron edellä ajavaan autoon. Valitsimilla* voit ohjelmoida autojen välisen ajan, joka alitettaessa saat hälytyksen. Kun aika saavutetaan, näet näytössä varoitusmerkin.