/image/81/5/508rxh_1407pc004.86815.jpg

PEUGEOT 508 RXH

Alkaen - 50 290,00 Autoverollinen hinta*

TURVALLISUUS

Monipuoliset tekniset turvavarusteet takaavat omalta osaltaan 508 RXH:n erinomaisen hallinnan ja ajettavuuden. 

PEUGEOT CONNECT SOS

/image/80/3/zoom-peugeot_508rxh_2014_052_fr.86803.jpg

Peugeot Connect -yksikköi Toimii apunasi onnettomuuden yhteydessä. Jos auton turvatyynyt tai turvavöiden pyrotekniset osat laukeavat, järjestelmä soittaa hätäpuhelun automaattisesti. Voit soittaa hätäpuhelun myös manuaalisesti kojelaudassa sijaitsevan SOS-painikkeen avulla. Tällöin auto paikannetaan ja onnettomuuspaikalle lähetetään välittömästi asianmukaista apua.

/image/82/7/peugeot_508_2014_251_fr_img.86827.jpg

PERUUTUSKAMERA

Peruutuskamera aktivoituu automaattisesti peruutusvaihteelle vaihdettaessa. Kuljettaja näkee tarvittavat ohjausliikkeet kosketusnäytöstä, mikä tuo lisäturvallisuutta ja helpottaa samalla auton käsittelyä.

/image/68/0/peugeot_508sw_2014_050_fr.86680.jpg

KUOLLEEN KULMAN VALVONTAJÄRJESTELMÄ

Etu- ja takapuskureissa sijaitsevien neljän tunnistimen avulla kuolleen kulman valvontajärjestelmä pitää sinut matkan aikana ajan tasalla siitä, onko kuolleessa kulmassa ajoneuvo. Jos järjestelmä havaitsee ajoneuvon kyseisellä alueella, toiseen ulkotaustapeiliin syttyy oranssi diodi varoittamaan kuljettajaa.

 

HEIJASTAVA MITTARISTONÄYTTÖ

/image/82/9/508_2010_111_fr_img.86829.jpg

Saat silmiesi eteen ajoa koskevat tärkeät tiedot ilman, että sinun tarvitsee siirtää katsettasi pois tiestä!

Tuulilasiin tiedot heijastava mittaristonäyttö heijastaa ajamiseen liittyvät tärkeät tiedot värillisinä suoraan kuljettajan näkökenttään. Saat näin jatkuvasti tietoosi ajonopeutesi, vakionopeudensäätimen ohjearvon ja navigointijärjestelmän tiedot, jolloin voit ajaa kaikessa rauhassa turvallisin mielin.

LISÄVALAISTUS

Lähi- tai kaukovalojen lisävalaistustoiminnossa, joka on yhdistetty ainoastaan Full LED-valoihin, etuvalot valaisevat kaarteen sisäreunaa LED-valoilla. Tämä toiminto on käytössä ainoastaan silloin, kun auton nopeus on alle 120 km/h.

SÄHKÖTOIMINEN SEISONTAJARRU

Sähkötoiminen seisontajarru kiristää seisontajarrun automaattisesti, kun moottori sammutetaan, myös moottorin yhtäkkisen sammumisen yhteydessä, ja seisontajarru vapautuu automaattisesti kaasupoljinta painettaessa. Seisontajarrua voidaan myös käyttää milloin vain manuaalisesti vetämällä sitä kahvasta.

Sähkötoimiseen seisontajarruun on yhdistetty Hill Assist -mäkilähtöavustin, joka pitää autoa paikallaan kaksi sekuntia mäkilähdön yhteydessä. Se toimii mäessä, jonka kallistussuhde on yli kolme prosenttia.

ESP

ESP-ajonvakautusjärjetelmä auttaa vaaratilanteissa ja parantaa merkittävästi Peugeot 508 RXH:n aktiivista turvallisuutta. Siihen sisältyvät lukkiutumattomat jarrut (ABS), vetoluistonesto (ASR), elektroninen jarruvoiman jako (EBV ja CBC), hätäjarrutustehostin (AFU), moottorijarrutusmomentin säätö (MSR) sekä optimoitu vetoluiston hallinta, joka auttaa Peugeot 508 RXH:n etenemistä ja liikkeellelähtöä liukkailla keleillä.

TURVATYYNYT

/image/80/7/planche_e_508_rxh_v2.86807.jpg

Törmäyksen yhteydessä kuusi turvatyynyä parantavat matkustajien turvallisuutta entisestään: kaksi etuturvatyynyä, kaksi sivuturvatyynyä ja kaksi turvaverhoa, joista toinen edessä ja toinen takana.