/image/63/8/508sw_1407pc004-v2.86638.jpg

PEUGEOT 508 SW

Alkaen - 28 191,00 Autoverollinen hinta*

TURVALLISUUS

Älykkäiden ja innovatiivisten varusteiden ansiosta Peugeot 508 SW:llä ajaminen on entistäkin turvallisempaa ja helpompaa.

/image/13/2/peugeot_508_2014_251_fr_img.15132.jpg

PERUUTUSKAMERA

Peruutuskamerai aktivoituu automaattisesti peruutusvaihteelle vaihdettaessa.
Kuljettaja näkee tarvittavat ohjausliikkeet kosketusnäytöstä, mikä tuo lisäturvallisuutta ja helpottaa samalla auton käsittelyä.

/image/68/0/peugeot_508sw_2014_050_fr.86680.jpg

KUOLLEEN KULMAN VALVONTAJÄRJESTELMÄ

Etu- ja takapuskureissa sijaitsevien neljän tunnistimen avulla kuolleen kulman valvontajärjestelmäi pitää sinut matkan aikana ajan tasalla siitä, onko kuolleessa kulmassa ajoneuvo. Jos järjestelmä havaitsee ajoneuvon kyseisellä alueella, toiseen ulkotaustapeiliin syttyy oranssi diodi varoittamaan kuljettajaa.

TUULILASIIN TIEDOT VÄRILLISINÄ HEIJASTAVA MITTARISTONÄYTTÖ

/image/65/6/508_2010_111_fr_img.86656.jpg

Saat silmiesi eteen ajoa koskevat tärkeät tiedot ilman, että sinun tarvitsee siirtää katsettasi pois tiestä!

Tuulilasiin tiedot heijastava mittaristonäyttöi heijastaa ajamiseen liittyvät tärkeät tiedot värillisinä suoraan kuljettajan näkökenttään. Saat näin jatkuvasti tietoosi ajonopeutesi, vakionopeudensäätimen ohjearvoni ja navigointijärjestelmän tiedoti, jolloin voit ajaa kaikessa rauhassa turvallisin mielin.

KÄÄNTYVÄT AJOVALOT

Kun autolla ajetaan nopeudella alle 40 km/h lähi- tai kaukovalojen ollessa päällä, etusumuvalot valaisevat tien sisäkaarteen. Tämä lisävalaistus on erityisesti tarpeen kaupunkiajossa, risteyksissä, mutkaisilla teillä, pysäköitäessä jne.

SÄHKÖTOIMINEN SEISONTAJARRU

Sähkötoiminen seisontajarrui kiristää seisontajarrun automaattisesti, kun moottori sammutetaan, myös moottorin yhtäkkisen sammumisen yhteydessä, ja seisontajarru vapautuu automaattisesti kaasupoljinta painettaessa. Sähkötoimiseen seisontajarruun yhdistetty mäkilähtöavustin pitää auton paikoillaan mäessä lyhyen aikaa (2 sekuntia).

ESP

ESP-ajonvakautusjärjetelmä auttaa vaaratilanteissa ja parantaa merkittävästi Peugeot 508 SW:n aktiivista turvallisuutta. Siihen sisältyvät lukkiutumattomat jarrut (ABS), vetoluistonesto (ASR), elektroninen jarruvoiman jako (EBV ja CBC), hätäjarrutustehostin (AFU), moottorijarrutusmomentin säätö (MSR) sekä optimoitu vetoluiston hallinta, joka auttaa 508 SW:n etenemistä ja liikkeellelähtöä liukkailla keleillä.

TURVATYYNYT

Törmäyksen yhteydessä kuusi turvatyynyä parantavat matkustajien turvallisuutta entisestään: kaksi etuturvatyynyä, kaksi sivuturvatyynyä ja kaksi turvaverhoa, joista toinen edessä ja toinen takana.