/image/25/1/peugeot-308sw-2017-201-fr.211251.jpg

Farmareja perheille ja ammattilaisille
Peugeotin farmariautot ovat käytännöllinen valinta arkeen. Farmarimallimme ovat oivallinen vaihtoehto viedessäsi lapsia kouluun, käydessäsi ostoksilla tai ajaessasi liiketapaamiseen. Ylelliset farmarimallimme ovat ennen kaikkea monipuolisia. Tarvitsetko enemmän tilaa? Näissä autoissa on modulaariset istuinjärjestelmät, joten voit helposti taittaa istuimet 1 tai 2 osassa tasaisiksi.

Lisäksi sinä ja matkustajasi voitte nauttia matkasta farmareille ominaisissa mukavissa tiloissa. Tilavia sisätiloja korostavat laadukas verhoilu sekä innovatiiviset design-yksityiskohdat. Valinnaisen panoraamalasikaton ansiosta voitte nauttia luonnonvalosta.

Farmareissamme on myös erittäin pieni polttoaineenkulutus, mitä kiireinen perheellinen ihminen osaa arvostaa. Peugeotin BlueHDi-teknologiaa hyödyntävät dieselmoottorit Stop&Start -käynnistysautomatiikalla takaavat todella vähäisen energiankulutuksen ja CO2-päästöt. 308 SW -malleissa myös bensiinimoottorit ovat uusinta moottoriteknologiaa ja jo kolmena vuotena peräkkäin palkittu kansainvälisellä "International engine of the year" -palkinnolla 1,0-1,4 -litraisten moottorien luokassa

Tutustu tarkemmin farmarimallistoomme.

VALITSE MALLI