5008

Tila-autoja arkeen ja erityistilanteisiin
Perheen kasvaessa auto täyttyy nopeasti lastenistuimista ja -rattaista – ja lomalle lähtiessä myös matkatavaroista. Peugeotin tila-automallistosta löydät monipuolisen ja tilavan vaihtoehdon.

Tila-automallimme on suunniteltu helpottamaan ajamista arjessa. Monipuoliset ja mukavat tila-autot sopivat mainiosti koulukyyteihin, luontoretkiin ja perhelomille. Lisäksi Peugeotin suurten ja pienten tila-automallien tarjoama erinomainen ajonautinto takaa, että matkanteko on lähes yhtä mukavaa kuin määränpäässä odottava kokemus.

Kaikki tila-automme on suunniteltu joustaviksi, jotta tilaa olisi käytettävissä mahdollisimman paljon. Suuressa 5008-tila-autossa hyödynnetään innovatiivisia Multi-Flex-sisätiloja, joissa voidaan taittaa kuusi istuinta tasaisiksi. Voit siis järjestellä istuimet elämäntyyliisi sopivalla tavalla. Valitsitpa suuren tai keskikokoisen tila-auton, Peugeot taatusti täyttää – ja jopa ylittää – modernin perheen vaatimukset.

Mallistostamme löytyy myös Partner Tepee, joka on suunniteltu helpottamaan käyttäjänsä arkisia kuljetustehtäviä niin lyhyillä kuin pitkilläkin matkoilla.

VALITSE MALLI