Uusi Peugeot 3008 SUV

Katumaasturimallisto

Katumaasturit modernille perheelle
Peugeotin katumaasturi-SUV:t ovat tyylikkäitä käytännöllisyydestä tinkimättä. Ne ovat kompakteja, mutta tilavia. Jämeriä, mutta ylellisiä. Nautinnollisia ja taloudellisia. Ajoitpa modernien kaupunkien kaduilla tai maaseudun vaativissa maastoissa, löydät sopivan Peugeot-katumaasturin sinulle ja perheellesi.

Automme ovat vankkoja, mutta Peugeotin tapaan kokonaisvaltaisen tyylikkäitä. Tilavan tavaratilan ja matkustamon, Multi-Flex-sisätilojen ja innovatiivisten säilytysratkaisujen ansiosta näissä katumaastureissa riittää lomalle lähtiessä tilaa lapsille, matkalaukuille ja aurinkotuoleille.

Peugeotin 2008- ja 3008-katumaastureissa on upea tavallista korkeampi ajoasento, joten saat aivan uudenlaisen näkymän liikenteeseen.

Kompaktista koosta huolimatta SUV-malleissamme on runsaasti viimeisintä tekniikkaa. Aivan uudessa 3008:ssa tarjolla mm. kaistavahti, adaptiivinen vakionopeudensäädin, pysäköintitutkat eteen ja taakse ja mm. pysäköintiavustin 2008:ssa. Viimeistellyn moottoriteknologiamme sekä BlueHDi ja PureTech Stop & Start -järjestelmien ansiosta nämä  katumaasturit tarjoavat säännönmukaisesti erittäin pienen polttoaineenkulutuksen.

Tutustu alla mallistomme katumaastureihin.

VALITSE MALLI