3 SYYTÄ
VALITA PEUGEOT 208

PEUGEOT 208 on uusinut nahkansa. Tämä uuden sukupolven hatchback on tyyliltään vahva, entistäkin urheilullisempi ja hienostunut. Anna sen hurmata sinut, ja lähde todellisen energiapakkauksen matkaan.
1

VASTUSTAMATON OLEMUS

VASTUSTAMATON OLEMUS

Heti ensisilmäyksellä PEUGEOT 208 viettelee uudella vahvalla, urheilullisella ja hienostuneella tyylillään.

Toisistaan erotetut sumuvalot saavat 208:n vaikuttamaan leveältä ja dynaamiselta. Auto näyttää pureutuvan tiehen entistäkin vankemmin ja houkuttelee kuljettajan tarttumaan auton ohjauspyörään.

Ulkopuolen desing Sisäpuolen design
2

INTUITIIVINEN JA INTENSIIVINEN AJOKOKEMUS

INTUITIIVINEN JA INTENSIIVINEN AJOKOKEMUS

PEUGEOT 208:n sisätilat ovat laadukkaat ja puhdaslinjaiset. PEUGEOT i-Cockpitissa kaikki toiminnot ovat käden ulottuvilla ja helposti käytettävissä.

Kompakti ohjauspyörä ja suuri kosketusnäyttöiVakiovaruste perusmallia seuraavasta varustetasosta alkaen., PEUGEOT i-Cockpit tekee ajoelämyksestä inspiroivan, vaistomaisen ja turvallisen.

Lue lisää i-Cockpitista
3

TALOUDELLISUUS JA TURVALLISUUS

TALOUDELLISUUS JA TURVALLISUUS

Kompaktius, keveys, aerodynamiikka ja PEUGEOT 208:n ajotuntuma ovat täydellinen yhdistelmä mukavuutta ja optimaalista pitoa.

Uudet teknologiset varusteet on yhdistetty uusimman sukupolven laajaan Euro 6 -normin täyttävään PureTech-bensiinimoottori- ja BlueHDi-dieselmoottorivalikoimaan. Nämä ominaisuudet yhdessä erinomaisen suorituskyvyn ja taloudellisuuden kanssa tekevät siitä luokkansa parhaimmistoa

Lue lisää teknologiasta Lue lisää moottoreista Lue lisää turvallisuudesta

PEUGEOT 208:ssa on uusi 6-vaihteinen EAT6-automaattivaihteistoiEfficient Automatic Transmission 6. , joka tekee vaihteiden vaihdosta nopeaa ja sujuvaa tehden ajoelämyksestä entistäkin vahvemman.