6 SYYTÄ
VALITA 3008

Uusi 3008 crossover on kokenut tyylillisen muodonmuutoksen ja näyttää nyt hienostuneemman puolensa. Se on vankkarakenteinen ja dynaaminen auto, joka tarjoaa täysin uudenlaisen ajoelämyksen.
1

LINJAKAS TYYLI

LINJAKAS TYYLI

3008 crossover ilmentää merkin uutta tyylilinjaa. Kromattu jäähdyttimen säleikkö korostaa tyylikkäästi auton hienostunutta designia. Selkeät ja vahvat linjat tuovat puolestaan esiin jämäkän ja modernin luonteen.

LUE LISÄÄ 3008:N ULKOPUOLEN DESIGNISTA
2

KULJETTAJANPAIKKA

KULJETTAJANPAIKKA

Uudessa Peugeot 3008:ssa kuljettaja istuu paikalleen kuin lentokapteeni ohjaamoonsa. Kaikki on suunniteltu ergonomisesti, ja korkean ajoasennon ansiosta näkyvyys tielle on erinomainen. Sisätilan kaikki yksityiskohdat ovat tarkkaan harkittuja ja huolellisesti viimeisteltyjä. Näihin lukeutuvat muiden muassa tyylikäs ergonominen kahva, kuljettajaa kohti suunnattu keskikonsoli jossa musta lakkapinta ja kromatut koristeosat.
Auton sisältämä huipputekniikka näkyy selkeästi maskissa, jonka modernia ulkonäköä ilmastointilaitteen ja audio- tai telematiikkajärjestelmien konsolit upeasti korostavat.

LUE LISÄÄ 3008:N SISÄTILOJEN DESIGNISTA
3

PERUUTUSKAMERA

PeruutuskameraiVakiovaruste tai lisävaruste malliversion mukaan aktivoituu automaattisesti, kun kuljettaja kytkee peruutusvaihteen päälle. Varuste parantaa turvallisuutta ja auttaa kuljettajaa pysäköinnin yhteydessä näyttämällä kuljettajalle ohjausliikkeet näytössä.

PERUUTUSKAMERA LUE LISÄÄ 3008:N TURVALLISUUDESTA
4

ESIMERKILLINEN MUUNNELTAVUUS

  • ESIMERKILLINEN MUUNNELTAVUUS 1
  • ESIMERKILLINEN MUUNNELTAVUUS 2
  • ESIMERKILLINEN MUUNNELTAVUUS 3
  • ESIMERKILLINEN MUUNNELTAVUUS 4

Monipuolisesti muunneltavissa oleva 3008 mukautuu kaikenlaisiin tilanteisiin ja käyttötarkoituksiin. Sen takaistuimen selkänojat voidaan kääntää alas helposti kahdessa eri osassa (2/3 - 1/3). Tavaratilassa tai selkänojan yläosassa on säädin, jonka avulla istuimet ja niiden selkänojat kääntyvät kokonaan alas vain yhdellä liikkeellä. Kun etumatkustajan istuimen selkänoja on käännettynä alas, autossa voi kuljettaa jopa 2,62 metrin pituisia esineitä.

LUE LISÄÄ 3008:N SISÄTILOJEN DESIGNISTA
5

MUUNNELTAVA TAVARATILA

  • MUUNNELTAVA TAVARATILA 1
  • MUUNNELTAVA TAVARATILA 2
  • MUUNNELTAVA TAVARATILA 3
  • MUUNNELTAVA TAVARATILA 4

3008:ssa on tilava tavaratila, jonka nerokkaat ominaisuudet mahdollistavat kaikenlaisten tavaroiden kuormaamisen. Käytettävissä on kolme erilaista ratkaisua, ja niiden mukaan hyödynnettävissä oleva tila vaihtelee hattuhyllyn alta mitatusta 512 litrasta (432 dm3 VDA) 1 604 litraan (1 241 dm3 VDA).

LUE LISÄÄ 3008:N SISÄTILOJEN DESIGNISTA
6

GRIP CONTROL

GRIP CONTROL
GRIP CONTROL

Lunta, mutaa tai hiekkaa ‒ 3008 sopeutuu kaikkiin ajo-olosuhteisiin. Yhdessä Mud and Snow -renkaidenimuta ja lumi kanssa Grip Control®iLisävaruste malliversion mukaan: ei saatavana yhdistelmään, jossa on 6-vaihteinen automaattivaihteisto ja moottori 2,0 HDi FAP 163 hv ja jossa 5-vaihteinen käsivalintainen vaihteisto ja moottori 1,6 VTi 120 hv. (vahvistettu pito) parantaa auton vetokykyä ja pitoa kaikilla pinnoilla. Näin voit ajaa aina turvallisesti ja rauhallisin mielin. Konsolin keskellä sijaitseva tyylikkäästi muotoiltu säätöpyörä takaa vaivattoman käytön.

LUE LISÄÄ 3008:N TEKNIIKASTA