4 SYYTÄ
VALITA UUSI 308

Peugeotin suunnittelijat ja insinöörit ovat luoneet rohkean, yksilöllisen, modernin ja designiltaan erityisen hienostuneen hatcbackin. Tutustu uuteen PEUGEOT 308:aan. Tämä puhdaslinjainen, tekniikaltaan vaikuttava ja taloudellinen Peugeot tekee ajoelämyksestäsi täysin ainutlaatuisen.
1

PEUGEOT i-Cockpit

Uudessa Peugeot 308:ssa kuljettaja istuu paikalleen kuin lentokapteeni ohjaamoonsa. Kaikki on suunniteltu innovatiivisesti ja arvokkuutta huokuen. Tervetuloa Peugeot i-Cockpitiin. Kuljettajanpaikka täyttää korkeimmatkin tekniset vaatimukset: ohjauspyörä on pieni, mittaristo on erittäin selkeä ja se on sijoitettu tavallista korkeammalle, lisäksi myös keskikonsoli on sijoitettu korkealle. Siinä on suuri kosketusnäyttötabletti, jonka koko on 9,7 tuumaa. Tämä kuljettajan suuntaan kohdistettu huipputekninen laite mahdollistaa intuitiivisen pääsyn uuden Peugeot 308:n tarjoamiin lukuisiin toimintoihin ja sovelluksiin.

PEUGEOT i-Cockpit
2

PUHDASLINJAINEN DESIGN

Uusi Peugeot 308 on tyyliltään erittäin puhdaslinjainen ja autoilun maailmassa täysin ainutlaatuinen. Virtaviivaiset muodot ja atleettinen olemus saavat uuden Peugeot 308:n huokumaan voimaa, taloudellisuutta ja keveyttä. Teknologinen tyylikkyys näkyy myös matkustamossa. Ohjaamo on selkeä ja tilava. Lisäksi upeasti viimeistellyt yksityiskohdat kiinnittävät välittömästi huomion.

 

LISÄTIETOJA ULKOPUOLEN DESIGNISTA LISÄTIETOJA SISÄTILOJEN DESIGNISTA
3

TALOUDELLISUUS/CO2

TALOUDELLISUUS/CO2
TALOUDELLISUUS/CO2
TALOUDELLISUUS/CO2

Uusi Peugeot 308 on 140 kg edeltäjäänsä kevyempi ja sisältää uusinta tekniikkaa, joka tekee siitä erittäin taloudellisen.

Uusi kolmisylinterinen PureTech-bensiiniturbomoottori
Uudessa mallissa Peugeot 308 1.2 l PureTech 130 hv on uusi 3-sylinterinen PureTech-bensiinimoottori, jonka turboahdetussa moottoriversiossa on joko käsivalintainen 6-vaihteinen vaihteisto tai 6-vaihteinen EAT6-automaattivaihteisto (Efficient Automatic Transmission 6). Tämä huipputason tekniikkaa sisältävä taloudellinen moottori on modulaarinen ja kompakti.

BlueHDi-tekniikka
BlueHDi on merkin Euro 6-dieselmoottoreiden nimi. Kyseisen tekniikan ansiosta typpioksidipäästöt alenevat jyrkästi - yli 90 %:ia. CO2-päästöarvo ja polttoaineenkulutus ovat optimaalisella tasolla ja lisäksi hiukkaspäästöt vähenevät 99,9 %:ia.iYhdistetty kulutus on 3,1 - 4,1 l/100 km ja CO2-päästö on 82 - 107 g/km.

Uuteen Peugeot 308:aan on saatavana 3 BlueHDi-moottoriversiota: 1,6 l BlueHDi 100 yhdistettynä 5-vaihteiseen käsivalintaiseen vaihteistoon, 1,6 l BlueHDi 120 yhdistettynä 6-vaihteiseen käsivalintaiseen vaihteistoon tai 6-vaihteiseen EAT6-automaattivaihteistoon ja 2,0 l BlueHDi 150 yhdistettynä käsivalintaiseen 6-vaihteiseen vaihteistoon tai 6-vaihteiseen EAT6-automaattivaihteistoon (Efficient Automatic Transmission 6).

EAT6-vaihteisto
Uusi 6-vaihteinen EAT6-automaattivaihteisto (Efficient Automatic Transmission 6) on suunniteltu myös alentamaan jyrkästi CO2-päästöä. Lisäksi sen ansiosta vaihteiden vaihto sujuu erinomaisen pehmeästi ja ajomukavuus on huipputasoa.

LISÄTIETOJA 308:N PAINON KEVENNYKSESTÄ LISÄTIETOJA YMPÄRISTÖSUORITUSKYVYSTÄ
4

LAATU

Uuden Peugeot 308:n jokainen suunnitteluvaihe on tehty aivan erityisen huolellisesti moitteettoman laadun varmistamiseksi. Heti ensi silmäyksellä näet, että 308 on korkeatasoinen auto. Sen paljastavat jo auton geenit, kaikki siinä käytetyt materiaalit ja upeasti viimeistellyt yksityiskohdat.

 

LAATU

UUTISET

Peugeot 308 sai Geneven 84. kansainvälisen autonäyttelyn aattona vastaanottaa kunniakkaan ja tavoitellun Vuoden Auto 2014 –palkinnon.

 

Lue lisää

PureTech–moottoreiden polttoaineenkulutus ja CO2-päästöt ovat noin neljänneksen alhaisemmat kuin vastaavan teho- ja kokoluokan moottoreissa tähän saakka.

 

Lue lisää