4 SYYTÄ
VALITA 308

Peugeot 308 SW on saatavana autoeksperttien suureksi riemuksi myös dynaamisina GT-versioina. Tutustu vakuuttavan tinkimättömään tyyliin ja upean dynaamiseen suorituskykyyn. Koe loistava ja ainutlaatuinen ajoelämys.
1

VAKUUTTAVA URHEILULLINEN DESIGN

VAKUUTTAVA URHEILULLINEN DESIGN

308 SW GT kääntää kaikkien katseet näyttävän Magneetin sinisen -värinsä ansiosta.

Auton virtaviivaiset ja sporttiset linjat korostavat edestä 7 mm ja takaa 10 mm madallettua alustaa. Kynnyspalkin suojukset tekevät autosta selvästi leveämmän, ja siinä on 18-tuumaiset timanttikiillotetut erikoisvanteet.

LUE LISÄÄ ULKOPUOLEN DESIGNISTA LUE LISÄÄ SISÄTILOJEN DESIGNISTA
2

DYNAAMINEN SUORITUSKYKY

308 SW GT:ssä on kaksi uutta suorituskykyistä moottoria, jotka täyttävät Euro 6 -päästönormin ja joissa on vakiovarusteena pois päältä kytkettävissä oleva ESP -järjestelmä: turbobensiinimoottori 1.6 L THP GT 205:ssä ja dieselmoottori 2.0 L BlueHDi 180 GT 180:ssä.

LUE LISÄÄ TEKNIIKASTA LUE LISÄÄ TURVALLISUUDESTA
DYNAAMINEN SUORITUSKYKY
3

AJOKOKEMUS

AJOKOKEMUS

Istuudu Peugeot i-Cockpitiin ja tutustu 308 SW GT -malliin. Tavallista korkeammalle sijoitettu mittaristo ja pienikokoinen rei'itetyllä nahalla verhoiltu ohjauspyörä ja GT-logo korostavat ajoelämyksesi ainutlaatuisuutta.

LUE LISÄÄ SISÄTILOJEN DESIGNISTA LUE LISÄÄ LIITETTÄVYYDESTÄ
4

LAATU

  • LAATU 1
  • LAATU 2
  • LAATU 3
  • LAATU 4
  • LAATU 5

Huippulaadukas Peugeot 308 SW GT on ihanteellinen yhdistelmä muotoilua ja dynaamista suorituskykyä.
Sisä- ja ulkopuolella kaikki on täydellisessä harmoniassa, ja huomiosi kiinnittyy kaikkiin upeasti viimeisteltyihin yksityiskohtiin.
Käytetyt materiaalit ovat ensiluokkaisia - huippulaadukas kojelauta, nahkaverhoiltu ohjauspyörä ja lämpöpinnoitetut ovipaneelit. Ne tekevät sisätiloista ylellisen harmoniset.

LUE LISÄÄ ULKOPUOLEN LAADUSTA LUE LISÄÄ SISÄTILOJEN LAADUSTA