5 SYYTÄ
VALITA 308 SW

Peugeot 308 SW on täydellinen yhdistelmä hienostunutta designia ja avaria tiloja. Vuoden 2014 autoksi valittu malli yhdistää elegantisti farmari-mallin tärkeimmät arvot: tilavuuden, viihtyvyyden, muunneltavuuden ja käytännöllisyyden.
1

TALOUDELLISUUS

TALOUDELLISUUS
TALOUDELLISUUS
TALOUDELLISUUS

Aivan kuten Peugeot 308 hatchback, myös Peugeot 308 SW onpainoltaan edeltäjäänsä 140 kg kevyempi. Tämä tekee siitä luokkansa kevyimmän auton verrattaessa vastaavantyyppisen moottorin ja varusteet omaaviin autoihin.
Jotta auton painoa on saatu alennettua, painon optimointi on ulotettu kaikille tasoille: auton rakenne on täysin uudistettu, käytössä on ollut laserhitsaustekniikkaa sekä entistä kevyemmät ja innovatiivisemmat materiaalit, kuten alumiini tai komposiittimateriaalit. Myös jarrujärjestelmä on mitoitettu siten, että sekin osallistuu auton painon pienentämiseen. Näin ollen uuden Peugeot 308 SW:n polttoaineenkulutus ja CO2-päästö ovat pienentyneet. Samalla taataan erittäin hyvät ajo-ominaisuudet.
 

LUE LISÄÄ PureTechistä JA BlueHDi-MOOTTOREISTA LUE LISÄÄ EAT6-VAIHTEISTOSTA
2

MUUNNELTAVUUS

Uuden Peugeot 308 SW:n tavaratila on kooltaan optimaalinen ja edustaa oman luokkansa ehdotonta kärkeä. Yksinkertaisen muotokielensä ja tavaratilan lattiasta täysin tasaisen tekevän Magic Flat -takaistuimeniMagic-takaistuin ansiosta Peugeotin uusi farmarimalli mukautuu täysin vaivattomasti kaikkiin tarpeisiisi.

LUE LISÄÄ MUUNNELTAVUUDESTA LUE LISÄÄ MAGIC FLAT-ISTUIMISTA
MUUNNELTAVUUS
3

LAATU

LAATU
LAATU
LAATU

Uuden Peugeot 308 SW:n laadukkuudesta kertovat erittäin huolella suunnitellut yksityiskohdat, joiden ansiosta auto on oman luokkansa parhaimmistoa. Lisäksi ne ovat osoitus merkin teknisestä etumatkasta.

LUE LISÄÄ ULKOPUOLEN LAADUSTA LUE LISÄÄ SISÄTILOJEN LAADUSTA
4

DESIGN

DESIGN

Peugeotin suunnittelijat ovat suunnitelleet suurikokoisen ja dynaamisen break-mallin, joka on ulkonäöltään matala, hienostunut ja urheilullinen(pituus 4,58 m ja korkeus 1,47m). Sen runsaat tilat ovat täydellinen vastaus break-mallin asiakaskunnan erityisen suuresti arvostamiin ominaisuuksiin: tilavuus, viihtyvyys, muunneltavuus ja käytännöllisyys.

LUE LISÄÄ ULKOPUOLEN DESIGNISTA LUE LISÄÄ SISÄTILOJEN DESIGNISTA
5

PEUGEOT i-COCKPIT

PEUGEOT i-COCKPIT

Astu uuteen Peugeot 308 SW:hen ja tutustu muotoilultaan moderniin ja puhdaslinjaiseen Peugeot i-Cockpitiin,
joka on ansioitunut saamalla 29:nnen Festival Automobile Internationalin myöntämän Vuoden 2013 kaunein sisätila -palkinnon. Eikä ihme - Peugeot i-Cockpit johdattaa matkustajansa nauttimaan upeasta tunnelmasta ja ainutlaatuisesta ajoelämyksestä.

LUE LISÄÄ PEUGEOT i-Cockpitistä

UUTISET