Palvelut poikkeustilanteessa (COVID-19) Lue lisää
/image/93/2/peugeot-gam-2020-002-fr-small.743932.jpg
/image/93/2/peugeot-gam-2020-002-fr-small.743932.jpg
LADATTAVAT PEUGEOT-HYBRIDIT

PEUGEOT esittelee uudet Plug-in Hybridinsä bensiinimoottoreilla.

#UNBORINGTHEFUTURE

PEUGEOT on mukana suuressa ja tärkeässä teknologisessa vallankumouksessa täydellä sydämellä: uudet teknologiat käännetään autoilun ja autoilijoiden eduksi.

Mielenkiintoinen autoilun tulevaisuus lisää valinnan vapautta korimallin, ajotavan ja voimalinjan valintaan. PEUGEOT tuo autoiluun uudenlaisen, puhtaamman ajamisen mahdollisuuden. Tutustu autoilun visioomme, jonka voit jo nähdä PEUGEOT e-LEGEND KONSEPTISSA #UnboringTheFuture

PEUGEOT-lataushybridillä voit kokea uudenlaisen tavan ajaa. Lataushybridit ovat monikäyttöisiä, kuin omiaan pitkillekin matkoille.

Täyssähköllä ajettaessa toimintamatkan pituus on jopa 59 km WLTP-mittaustavalla. Lataushybridimallistomme vastaa kaikenlaisiin tarpeisiin innovatiivisen muotoilun yhdistyessä ympäristöarvot huomioivaan suorituskykyyn ja kompromisseja vailla olevaan huipputeknologiaan.

LATAUSHYBRIDIN RATISSA

Keikkamatkoja ja arjen ajoja 3,5 l/100km keskikulutuksella.

Katso Anssi Kelan mietteet Peugeot lataushybridin ratista.

TEHOKKUUTTA JA TEKNOLOGIAA

Moottori

/image/62/6/peugeot-hybrid-2018-005-fr-hd.556626.jpg
/image/95/9/peugeot-hybrid-2018-011-fr-hd.617959.jpg

Lataushybridiksi tai Plug-In Hybridiksi kutsutaan autoa, jossa polttomoottoriin on yhdistetty yksi tai kaksi sähkömoottoria (kuten esim. PEUGEOT 3008 HYBRID4:ssä) sekä akku, jota voidaan ladata ulkoisesta virtalähteestä.

PEUGEOTin lataushybridit on varustettu sähköisellä, 8-portaisella EAT8-automaattivaihteistolla.

PEUGOET-lataushybridi on saatavana myös nelivetoisena.

Taka-akselin sähkömoottori

Nelivetoisen HYBRID4-mallin taka-akselissa on, 80 kW (110 hv) sähkömoottori, joka mahdollistaa 4-pyörävedon. Se on sijoitettu Multi-Link –taka-akselistoon, eikä vie tilaa auton tavaratilasta.

/image/18/7/peugeot-3008phev-hy4-2018-016-fr.583187.jpg

Lithium-iOn -akku

PEUGEOT-lataushybridit on varustettu Lithium-iOn-akulla. 100 % sähköisesti ajettaessa toimintamatka on jopa 59 km WLTP-mittaustavan mukaan.

Saavuttaakseen maksimaalisen edun äänettömästä käytöstä, oletuksena on sähköinen ajotila, niin kauan kuin akussa on riittävästi latausta. Sähköinen ajotila on käytössä aina 135 km/h nopeuteen ennen kuin polttomoottori käynnistyy.

Jarrutusenergian talteenotto

/image/03/5/peugeot-508phev-2019-008-fr-small.618035.jpg

PEUGEOT-lataushybridillä ajaessasi voit ottaa talteen energiaa jarrutuksen ja hidastumisen aikana moottorijarrutuksen avulla. Jarrutusenergiaa talteenottavan järjestelmän ansiosta hybridiakku latautuu näin osittain pidentäen toimintamatkaa.

E-SAVE

Uusi e-SAVE ominaisuus

Ladattavissa hybrimalleissamme on e-Save-toiminto, jonka avulla kuljettajan on mahdollista varata sähköenergiaa (10 km, 20 km tai täyden akun verran). Kuljettaja voi käyttää tätä reserviä milloin tahansa ajon aikana, erityisesti ajaessaan taajama-alueilla, jonne pääsy on rajoitettua.

NOPEA JA HELPPO LATAUS

/image/03/7/peugeot-508phev-sw-1809pb-302.618037.jpg

Esimerkkejä lautausajoista 11,8 kW akulle:

  • alle 7 tuntia kotitalouspistorasiasta (8 A, 1,8 kW)
  • alle 4 tuntia vahvistetusta kotitalouspistorasiasta (14 A , 3,2 kW)
  • alle 1 tunti 45 minuuttia Wallbox-latauslaitteesta (32 A, 7,4 kW)

Ladattavia hybridejä on mahdollista ladata kotona Mode 2 sekä Mode 3 lataustavoilla. Mode 2 lataustapa on aina auton mukana toimitettulla kaapelilla tehtävän hitaampi lataustapa ja Mode 3 lataustapa on Wallbox-kotilataus tai julkisesta latauspisteestä tehtävä lataustapa.  Mode 3 lataustapa mahdollistaa nopeamman latauksen, sillä se hyödyntää auton sisäisen latauslaitteen koko 7,4 kW lataustehon.

KUINKA OPTIMOIT PEUGEOT LATAUSHYBRIDISI

LATAUSHYBRIDIN HALLINNOINTI

  • Miten ladata lataushybridi?

Lataaminen kotona, työpaikalla

Lataa lataushybridisi kotona tai työpaikalla.

Voit ladata lataushybridisi vakiopistokkeesta (8A), jolloin akun täyteen lataaminen vie alle 7 tuntia.  

Voit ladata lataushybridisi akun alle 4 tunnissa käyttämällä vahvistettua pistoketta kuten Green'up® (14A).

Voit myös valita tehokkaamman Wallbox -latauksen, jolloin lataaminen vie vähemmän aikaa. Mode 3 -kaapelin ja autossa olevan 7,4 kW tehoisen sisäisen laturin avulla lataus vie alle 2 tuntia.  

Lataaminen julkisesta latauspisteestä

Voit myös ladata lataushybridisi julkisesta latauspisteestä. Latauspisteverkosto laajenee nopeasti ja jo nykyiselläänkin on erittäin kattava Suomessa.

Lataaminen julkisesta latauspisteestä

Voit myös ladata hybridiautosi julkisesta latauspisteestä. Latauspisteverkosto laajenee nopeasti ja jo nykyiselläänkin on erittäin kattava Suomessa.

  • Miten lataushybridi toimii?

PEUGEOT-lataushybridi, yhdistää polttomoottoriauton ja sähköauton edut yhteen ja samaan autoon. Hybridiauto hyödyntää kahta eri voimanlähdettä, polttomoottoria sekä yhtä tai kahta sähkömoottoria, jotka on yhdistetty akkuun ja ulkoiseen latauspistokkeeseen. Hybridin ja lataushybridin erottaa toisistaan se, että jälkimmäistä voi ladata ulkoiseen virtalähteeseestä ja saada jopa 59 km sähköinen toimintamatka.  Lataushybridillä ajaessasi voit kesken ajon siirtyä täysin sähköiseen ajotilaan, hybridiajotilaan tai polttomoottorilla ajoon. Voit muokata ajotapasi ajo-olosuhteiden ja tien mukaan.

  • Mitkä ovat auton edut bensiini-/diesel?

Taloudelliset hyödyt

Ostohinnaltaan ladattavat hybridit ovat hieman bensiinimoottorilla tai dieselmoottorilla varustettuja malleja kalliimpia. Auton kokonaishinta ei kuitenkaan selity pelkästään ostohinnan perusteella, vaan siihen on lisättävä polttoaineen hinta, vakuutusmaksut ja auton kunnossapitokulut.

Lataushybridin bensiinin kulutus on pienenmpi kuin bensiini- tai dieselmoottoriversioissa. Käyttötarpeesta riippuen lataushybridin kokonaiskustannukset ovat usein edullisempia kun bensiini -tai dieselversiossa.

  • Ovatko lataushybridit yhtä tehokkaita?

Onko ladattava hybridi yhtä suorituskykyinen kuin polttomoottori tai diesel?

Tutustu sähkömoottorin ja polttomoottorin tarjoamiin ajoelämyksiin. PEUGEOT-lataushybridit tarjoavat jopa neljä erilaista ajotilaa parhaan mahdollisen ajoelämyksen aikaansaamiseksi. Energian talteenotto jarrutuksen aikana ja nopeuden hidastuessa on tarjolla kaikissa ajotiloissa.

SÄHKÖINEN ajotila on PEUGEOTin lataushybridien oletusajotila. Hyödynnä kaikki sähköisen ajon edut kuten hiljaisuus, CO2 -päästöttömyys ja ympäristöarvojen huomioiminen.

HYBRIDI-ajotila mahdollistaa siirtymisen sähköisestä ajotilasta polttomoottorilla ajoon ajotavasta ja tietyypistä riippuenKun valitset tämän ajotilan, annat auton valita voimanlähteen. Hyödynnä sähköisen ajotilan ja bensiiniajotilan sekä optimaalisen energiankäytön tuomat edut.

SPORT-ajotila mahdollistaa lataushybridin maksimaalisen väännön hyödyntämisen. Tämä ajotila yhdistää kahden voimanlähteen tehon, jotta voisit hyödyntää lataushybridisi parhaat puolet.

COMFORT-ajotila yhdistää HYBRID-ajotilan aktiivisen iskunvaimennuksen tarjoamaan mukavuuteeni.

Aktiivinen iskunvaimennus parantaa pitokykyä varmistaen tieotteen ja optimaalisen mukavuuden.