Palvelut poikkeustilanteessa (COVID-19) Lue lisää

UUDET PEUGEOT PLUG-IN HYBRIDIT

PEUGEOT esittelee uudet Plug-in Hybridinsä bensiinimoottoreilla.

#UNBORINGTHEFUTURE

PEUGEOT on mukana suuressa ja tärkeässä teknologisessa vallankumouksessa täydellä sydämellä: uudet teknologiat käännetään autoilun ja autoilijoiden eduksi.

Mielenkiintoinen autoilun tulevaisuus lisää valinnan vapautta korimallin, ajotavan ja voimalinjan valintaan. PEUGEOT tuo autoiluun uudenlaisen, puhtaamman ajamisen mahdollisuuden. Ajoelämyksen autoissamme vain voimistuessa.

Tutustu autoilun visioomme, jonka voit jo nähdä PEUGEOT e-LEGEND KONSEPTISSA, ja kokea uusissa PEUGEOT PLUG-IN HYBRID -moottoreissa. #UnboringTheFuture

/image/12/3/peugeot-e-legend-1809heme100-small.583123.jpg

UUDET PEUGEOT PLUG-IN HYBRID -MOOTTORIT

ENERGIAA!

/image/12/4/peugeot-gamme-phev-2019-002-fr.583124.jpg

Nämä uudet versiot täydentävät PEUGEOT 3008:n ja uusien PEUGEOT 508:n ja 508 SW:n olemassa olevaa moottorivalikoimaa. HYBRID on koeajettavissa PEUGEOT 508- ja HYBRID4 (4-pyöräveto) -moottori PEUGEOT 3008 -mallissa. Myöhemmin mallisto laajenee 3008-malliin myös etuvetoisen Hybridin osalta.

PEUGEOT-ajokokemus rikastuu uusilla ajotiloilla, jotka tuovat uudenlaisen ilon ja nautinnon kiitos sähköisen moottorin (100 % sähköinen) mukanaan tuoman tunteen, tehokkaan 4-pyöräveto (HYBRID4) -ajotilan antaman sporttisen voimantunteen ja  Hybrid-ajotilan monipuolisuuden. 

Teknologia on yksinkertainen ja intuitiivinen tarjoten täyden vapauden: ajotapavalinnan vapauden niin valtateille, kaupunkiin kuin maanteille; valinnan vapauden joko 2- tai 4-pyörävetoajoon sedan, SW tai SUV malleilla, joko 225 hv tai 300 hv -tehoisena, 4 eri ajotilaa käyttäen.

Nämä 2 uutta moottoria ovat konkreettinen todiste PEUGEOTin visiosta matkalla kohti rajoittamatonta, mielenkiintoista ja entistä tehokkaampaan liikkumista. #UnboringTheFuture.