Palvelut poikkeustilanteessa (COVID-19) Lue lisää

LUE PEUGEOT-YLEISURHEILUTIIMIN KUULUMISIA

Peugeot-yleisurheilutiimi Topias Laine

URHEILIJAN LUKIOELÄMÄÄ

"Ensimmäinen vuoteni urheilulukiossa lähenee loppuaan ja täytyy sanoa, että en ole katunut päivääkään päätöstäni mennä urheilulukioon."

Peugeot-yleisurheilutiimi Arttu Korkeasalo

PEUGEOT-TIIMIN MÖRSSÄRI: 20 METRIÄ RIKKI HETI AVAUSKISASSA

"Kilpailen alle 20v. ikäsarjassa ensimmäistä vuotta, mutta MM-kisoissa haluan olla niin kovassa kunnossa, että pystyn haastamaan paitsi ikäisini, mutta myös vuotta vanhempia työntäjiä."

Eemil Helander

EEMIL: OPISKELUN JA URHEILUN YHDISTÄMINEN

"Olen Eemil Helander, Peugeot yleisurheilutiimin kestävyysjuoksija. Käyn toista vuotta Schildtin urheilulukiossa Jyväskylässä. Suunnitelmissani on käydä lukio 3,5 vuoteen. Urheilu ja lukiossa opiskelu onnistuu tällä systeemillä hyvin yhteen."

LISÄÄ PEUGEOT-TIIMILÄISTEN KUULUMISIA

blogi_helena leveelahti 2

JO 4. VAPPU LEIRILLÄ

"Olen Helena Leveelahti ja heitän kiekkoa melkeinpä ammatikseni. Suurimpia saavutuksia minulla on 2018 vuodelta 19 vuotiaiden MM hopea ja aikuisten EM kisoista 24. sija."

Jessica Kähärä

KEVÄTLEIRI TENERIFFALLA

"Olen Jessica Kähärä,  pian 18-vuotias hyppääjä Mikkelistä. Lajivalikoimastani löytyy korkeushyppy, pituushyppy, kolmiloikka ja pika-aitajuoksu. Viime kaudella (2018) saavutin 18-vuotiaiden EM-kisojen  hopeamitalin korkeushypystä ja pronssimitalin kolmiloikasta, Nuorten Olympialaisten pronssimitalin korkeushypystä, ja pituuden ja korkeushypyn pronssimitalit Kalevan kisoista. Tämän kesän 2019 pääkilpailut  ovat 19-vuotiaiden EM-kilpailut Ruotsissa heinäkuussa."

 

Julia Valtanen ja 3008

VAIKEUKSIEN KAUTTA

"Nimeni on Julia Valtanen ja tulen Raumalta. Päälajini on keihäänheitto. Voitin kesällä 2017 keihäänheiton Nuorten olympiafestivaaleilla Unkarin Györissä ikäluokkani SE-tuloksella 58,11. Samana vuonna voitin myös nuorten  Ruotsi-ottelun Tukholmassa ja 16-vuotiaiden Suomen mestaruuden.

Kesän 2019 pääkilpailut: 19-vuotiaiden EM-kilpailut Ruotsissa."