Palvelut poikkeustilanteessa (COVID-19) Lue lisää

Jessica Kähärä - monipuolinen hyppääjälahjakkuus

Teneriffan leiripäivät

Herätys kello 8.30. Siitä heti hotellin aamiaiselle. Yövymme siis 2,5 viikon ajan hotelli Zentral Centerissä (Playa de las Americaksessa) aivan kentän kupeessa ja majoituspakettiin sisältyy aamiainen, lounas ja päivällinen.

Aamiaisen jälkeen hetken chillailu huoneessa ja sitten päivän ensimmäiselle treenille noin klo 10.30. Aamupäivän treenissä oli ohjelmassa puntti, joka sisälsi mm. tempausta, maastavetoa ja yhden jalan kyykkyä. Käytämme stadionin yläpuolella sijaitsevaa punttisalia, josta löytyy kaikki tarpeellinen myös kylmäallas.

Puntilta suoraan lounaalle hotellille. Ruoka on täällä hyvää sekä monipuolista ja vaihtoehtoja löytyy tosi paljon. Iso plussa leirissä on se, että ruoat on aina valmiina seisovassa pöydässä eikä tarvitse itse niitä alkaa väsertämään.

Lounaan jälkeen hetkeksi hotellin altaille sulattelemaan ruokia ja ottamaan iisiä, jotta jaksaa vielä päivän toisen treenin. Altaat löytyy hotellin ylimmästä kerroksesta, josta näkee kivasti kentällekin.

Kello 16.00 päivän toiselle treenille kentälle. Tähän aikaan vuodesta kenttä on tosi isossa suosiossa ja urheilijoita vilisee kentällä paljon. Mutta se ei menoa haittaa vaan päinvastoin tuo lisää boostia tekemiseen. Iltapäivän treenissä oli vuorossa 2x5x80m juoksua tekonurmella sekä kestoloikkia. 

Kun treeni oli tehty päätin vielä mennä palauttelemaan jalkoja kylmä-altaaseen. Sitä tulee täällä käytettyä aika paljon  kuumuuden ja kuormittavien treenien takia.

Treenin jälkeen hotellille suihkuun ja hetkeksi chillailemaan. Päivällinen alkaa hotellilla kello 19.00 ja ollaan joka ilta suunnattu sinne heti silloin, koska treenien jälkeen on aina kova nälkä :) Syömisen jälkeen vielä pieni iltakävely rantaan katsomaan auringonlaskua.

Lepopäivä : Lähes koko päivä vesipuisto Siam Parkissa. Käytiin viime vuonnakin samassa vesipuistossa eikä se pettänyt tälläkään kertaa. Vesipuistossa oli monia hurjia vesiliukumäkiä mutta myös rennompia chillailu-altaita. Sattui vielä aivan pilvetön, aurinkoinen päivä, joten väriäkin tarttui samalla pintaan. Eipä voisi paljon parempaa lepopäivän viettotapaa olla. :D