Palvelut poikkeustilanteessa (COVID-19) Lue lisää

Suorituskyky

/image/32/9/header.90329.jpg

Suorituskyky

Kaikille dynaamisen suorituskyvyn ja urheilullisuuden ystäville PEUGEOT on yhteistyössä PEUGEOT SPORT -joukkueiden kanssa luonut kokonaisen valikoiman intensiivisiä malleja ja konsepteja, joissa suorituskyky yhdistyy aisteja hivelevään designiin.

GT

GT on lyhenne sanoista "Grand Tourisme" (italiaksi Gran Turismo) ja sitä käytetään PEUGEOTin mallisarjan dynaamisista ja ainutlaatuisista malleista.

GT:tä parhaiten kuvaavat kolme käsitettä ovat: voimakas ja tehokas moottori (205 hv:tä bensiinimallissa ja 180 hv:tä dieselmallissa), madalletun alustan ansiosta aivan erityislaatuiset ajo-ominaisuudet sekä Driver Sport Pack. Kaikki nämä, jotta sinä voit nautit ensiluokkaisesta ja upeasta ajoelämyksestä.


 

GTi

"GTi"on variantti lyhenteestä ""GT"", ja se on lyhenne sanoista "Grand Tourisme Injection". Se kuvastaa autoja, joissa urheilullinen design yhdistyy erittäin korkealuokkaiseen suorituskykyyn. PEUGEOTilla tämä termi on jäänyt historiaan myyttisen mallin, 205 GTi:n, ansiosta.

R

R on lyhenne, joka yhdistetään Peugeotin urheilullisen coupén, RCZ:n uuteen versioon: RCZ R. Tämä malli on merkin historian suorituskykyisin malli 270 hv:n moottorin ansiosta. Sen designissa on lähdetty liikkeelle auton urheilullisuudesta. Sen runsaat PEUGEOT Sport -elementit ovat lupaus suorituskykyisestä ajettavuudesta ja tyylikkyydestä. R yhdistetty myös malliin 308 R Concept, joka on erittäin urheilullinen konseptiauto. Sen tarjoama ajoelämys on täysin ennenkokematon.

DRIVER SPORT PACK

Keskikonsolin "Sport"-painikkeesta aktivoitava Driver Sport Pack takaa täydellisen ajonautinnon urheilullisen ja dynaamisen ajotavan ystäville.

Tämä tekniikka muuttaa auton tiettyjä asetuksia, jolloin sinä nautit huikaisevista elämyksistä. Ohjaustehostimesta ja kaasupolkimen liikeradasta tulee vieläkin reaktiivisempia, moottorin ääni vahvistuu ja kuulostaa entistä urheilullisemmalta, mittariston näytön väri vaihtuu valkoisesta punaiseen ja mittaristo näyttää dynaamiseen ajoon liittyviä parametreja (moottorin teho, ahtopaine, pitkittäis- ja poikittaiskiihtyvyys).

EAT6-vaihteisto on myös erittäin nopeasti reagoiva.