Palvelut poikkeustilanteessa (COVID-19) Lue lisää

PEUGEOT Huolenpitosopimus

/image/92/9/peugeot-contrats-de-service-lifestyle-2015-01.8929.jpg

HUOLENPITOSOPIMUS

Peugeot Huolenpitosopimus joustaa tarpeiden mukaan. Sopimus on kätevintä tehdä uuden henkilöauton tai hyötyajoneuvon oston yhteydessä, mutta sen voi solmia viimeistään vuoden kuluessa auton käyttöönottopäivästä. Peugeot Huolenpitosopimuksen voit tehdä minkä tahansa valtuutetun Peugeot-jälleenmyyjän luona. Voit myös huollattaa autosi missä tahansa valtuutetussa Peugeot-merkkihuollossa.

Peugeot Huolenpitosopimus on joustava, sillä ajokilometrejä ja sopimusaikaa voidaan muuttaa kesken sopimuskauden. Sopimusta voi jatkaa auton 6 vuoden ikään asti. Sopimuksen voi tehdä ensin enintään 3 vuodeksi. Sen jälkeen sitä voidaan jatkaa vähintään 1 vuoden mittaisina sopimuskausina aina 6 vuoteen asti.
Tutustu alla olevasta linkistä HPS-hinnastoon ja tee sopimus omassa Peugeot-liikkeessäsi.

KATTAA MÄÄRÄAIKAISHUOLLOT JA KORJAUKSET

Huolenpitosopimus voidaan tehdä kaikkiin uusiin Auto-Bon Oy:n maahantuomiin Peugeot-henkilöautoihin. Sopimus kattaa kaikki Peugeot-auton huolto-ohjelman mukaiset huollot ja normaalin kulumisen aiheuttamat korjaukset kaikilla valtuutetuilla Peugeot-huoltoedustajilla.

HUOLENPITOSOPIMUKSEN ETUJA:

  • kiinteä kuukausimaksu
  • ei yllättäviä korjauskustannuksia
  • huollot ja korjaukset sertifioitujen Peugeot-mekaanikkojen toimesta aidoilla Peugeot-varaosilla
  • Peugeot Tiepalvelu
  • auton jälleenmyyntiarvon säilyminen mahdollisimman korkeana
  • sopimus helppo solmia autokaupan yhteydessä

SOPIMUS SISÄLTÄÄ

  • määräaikaishuollot huolto-ohjelman mukaisesti
  • tekniset korjaukset mukaan lukien kuluvien osien korjaukset sopimusehtojen rajoissa
  • polttimot ja pyyhkijänsulat myös huoltojen välillä

MUOKKAA SOPIMUSTA MIELEISEKSESI

Voit halutessasi monipuolistaa Huolenpitosopimuksen sisältöä lisäpalveluilla. Kuten esimerkiksi rengassäilytys ja sijaisauto määräaikaishuollon ajaksi. Kysy lisäpalveluista enemmän Peugeot-myyjältäsi.

HUOLLON TIEPALVELU

Huollon tiepalvelu on voimassa kaikkiin Peugeot-merkkihuollossa huolto-ohjelman mukaisesti huollettuihin Peugeot-autoihin. Huollon tiepalvelu huolehtii sinusta ja autostasi Suomessa. Mikäli autoosi tulee vika, tulemme avuksesi niin nopeasti kuin mahdollista. Turvallisuutesi ja ajomukavuutesi ovat tärkeimpiä tavoitteitamme 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Huollon tiepalvelun tarjoaa Sinulle Peugeot.

Tarvitsetko apua?

Soita huollon tiepalveluun 0800 143 143