PEUGEOT Huolenpitosopimus

/image/92/9/peugeot-contrats-de-service-lifestyle-2015-01.8929.jpg
PEUGEOT PITÄÄ HUOLTA

Peugeot-verkoston korjausten, huollon ja asiantuntemuksen ansiosta voit nauttia autosi ajamisesta pidempään ja pitää kulut mahdollisimman pieninä. Peugeot-huolenpitosopimukset tarjoavat vapautta ja mielenrauhaa. Noudattamalla Peugeot-huolto-ohjelmaa ja huollattamalla autosi sen mukaisesti Peugeot-verkostossa saat automaattisesti käyttöösi Huollon Tiepalvelun.

HUOLENPITOSOPIMUS
Näytä palvelut

Peugeot Huolenpitosopimus joustaa tarpeiden mukaan. Sopimus on kätevintä tehdä uuden henkilöauton tai hyötyajoneuvon oston yhteydessä, mutta sen voi solmia viimeistään vuoden kuluessa auton käyttöönottopäivästä. Peugeot Huolenpitosopimuksen voit tehdä minkä tahansa valtuutetun Peugeot-jälleenmyyjän luona. Voit myös huollattaa autosi missä tahansa valtuutetussa Peugeot-merkkihuollossa.

Peugeot Huolenpitosopimus on joustava, sillä ajokilometrejä ja sopimusaikaa voidaan muuttaa kesken sopimuskauden. Sopimusta voi jatkaa auton 6 vuoden ikään asti. Sopimuksen voi tehdä ensin enintään 3 vuodeksi. Sen jälkeen sitä voidaan jatkaa vähintään 1 vuoden mittaisina sopimuskausina aina 6 vuoteen asti.

Tutustu alla olevasta linkistä HPS-hinnastoon ja tee sopimus omassa Peugeot-liikkeessäsi.

tai
HUOLLON TIEPALVELU
Näytä palvelut

Huollon tiepalvelu on voimassa kaikkiin Peugeot-merkkihuollossa huolto-ohjelman mukaisesti huollettuihin Peugeot-autoihin. Huollon tiepalvelu huolehtii sinusta ja autostasi Suomessa. Mikäli autoosi tulee vika, tulemme avuksesi niin nopeasti kuin mahdollista. Turvallisuutesi ja ajomukavuutesi ovat tärkeimpiä tavoitteitamme 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Huollon tiepalvelun tarjoaa Sinulle Peugeot.

 Tarvitsetko apua?

 Soita huollon tiepalveluun 0800 143 143