Palvelut poikkeustilanteessa (COVID-19) Lue lisää

VARAOSAT JA LISÄVARUSTEET

/image/20/5/peugeot-conseils-entretien-2015-01.9205.jpg

Asiantuntijamme tarkastavat ja korjaavat autosi. PEUGEOT on rinnallasi kilometrien kertyessä. Hyödynnä huoltoliikkeesi kampanjat ja pyydä tarjous.

Lisävarusteet

Mikään ei ole laatua tärkeämpää.

/image/25/9/peugeot-308-2015-01.9259.jpg

Pienintä yksityiskohtaa myöten Peugeot-autosi on jo valmiiksi runsaasti varusteltu. Niille, jotka haluavat antaa autolleen omien toiveittensa mukaista yksilöllisyyttä ja persoonallisuutta, auto voidaan varustaa mukavuutta, ulkonäköä ja turvallisuutta korostavilla lisävarusteilla.

Tätä varten Peugeot on suunnitellut tarvikkeita nautinnollista autoilua varten ja ne vastaavat vaatimuksiasi laadusta, luotettavuudesta ja viimeistelystä.

Luonnollisesti kaikissa lisävarusteissa on huomioitu niiden sopivuus auton materiaaleihin ja väreihin sekä asennuksen vaivattomuus.

Varaosat

/image/06/5/peugeot-ndp-1506pb-freinage-02.10065.jpg

Peugeot -alkuperäisvaraosat ja -tarvikeosat saattavat olla samannäköisiä päällepäin, mutta vain alkuperäisosien rakenteesta, raaka-aineista, kestävyydestä ja luotettavuudesta on takeita. Luottamalla Peugeot-alkuperäisvaraosiin teet palveluksen itsellesi ja autollesi.

Tehdaskunnostetut varaosat ovat järkivalinta. Kerran käytetty, Peugeotin uutta vastaavaksi kunnostama varaosa on edullisempi vaihtoehto yli 5-vuotiaaseen autoon. Valinnoillasi voit ottaa kantaa myös ympäristön puolesta.

Peugeot-alkuperäisvaraosat ovat samoja tiukkojen vaatimusten ja standardien mukaan valmistettuja kuin tehtaalla autoon asennetut osat. Voit luottaa siihen, että varaosat ovat sekä kestäviä että juuri Sinun autosi kanssa yhteensopivia. Takeeksi tästä annamme Peugeot-alkuperäisvaraosille ja tehdaskunnostetuille varaosille kahden vuoden takuun*.

*Peugeot myöntää kahden (2) vuoden takuun Peugeot-alkuperäisvaraosille ja tehdaskunnostetuille osille. Takuu koskee valmistusvikoja, mutta ei normaalista käytöstä johtuvaa kulumista. Takuun piiriin eivät kuulu nesteet, öljyt, pakkasnesteet, suodattimet, sytytystulpat, polttimot, sulakkeet, lasien ja ajovalojen pyyhkimen sulat, kiila- ja muut hihnat sekä tuulilasit ja umpiot.

OMISTAJAN KÄSIKIRJA

/image/46/4/peugeot-ndp-1506pb-conseilentretien-04.9464.jpg

Omistajan käsikirjassa on tarvittavat tiedot, jotta voit

  • tutustua autoosi paremmin ja hyödyntää sen tekniset ominaisuudet ja uudet ominaisuudet
  • pitää sen mahdollisimman hyvässä käyttökunnossa noudattamalla huoltovinkkejä tarkasti
  • suorittaa yleiset huoltotoimet, joihin ei tarvita huoltoteknikkoa.


Lue tämä käyttöopas, niin saat lisätietoja autosi toiminnasta ja huoltamisesta. Jos sinulla on kysyttävää, PEUGEOT-verkoston asiantuntijat auttavat mielellään.