Navigointilaitteen päivitys

Tutustu hyötyihin

Säästä aikaa ja rahaa

Kun päivität kartat säännöllisesti, saat seuraavat hyödyt:

  • optimoidut reitit, joihin on lisätty uusia teitä ja tehty korjauksia
  • uudet valtatiet, jotka laajentavat RDS-TMC-liikennetietopalvelun kattavuutta
  • päivitetyt kohdepistekuvaukset.

Näin päivität järjestelmän

Tallenna kartta levylle tai asemaan (CD, USB tai SD) ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.
Tarkista karttaversio näytöltä

Moottorin täytyy olla käynnissä, jotta voit asentaa päivityksen ja tallentaa kopion muistiin. Järjestelmä täytyy käynnistää uudelleen päivityksen jälkeen, jotta uusi kartta latautuu.

PEUGEOT-navigointijärjestelmät

1

Navigointijärjestelmän kosketusnäyttö

Tähän 7-tuumaiseen näyttöön sisältyy GPS-navigointi, multimedian toisto sekä puhelimen Bluetooth-yhdistämismahdollisuus. Se on asennettu Peugeot-malleihin 208, 2008, 308 ja 508 (versiosta ja vuosimallista riippuen)

1

WIP COM ja WIP COM 3D

Tähän 7-tuumaiseen näyttöön sisältyy GPS-navigointi, multimedian toisto sekä puhelimen Bluetooth-yhdistämismahdollisuus. Se on asennettu Peugeot-malleihin 1007, 407, 807, 607, 308, 3008, 5008 ja RCZ (varustelusta ja vuosimallista riippuen)

1

WIP NAV ja WIP NAV PLUS

Tähän 7-tuumaiseen näyttöön sisältyy GPS-navigointi, multimedian toisto sekä puhelimen Bluetooth-yhdistämismahdollisuus. Se on asennettu Peugeot-malleihin 207, 308, 3008, 407, 5008, 807, PARTNER, EXPERT, 508 ja RCZ (varustelusta ja vuosimallista riippuen)

208:n, 2008:n ja uuden 308:n kosketusnäyttö

Kosketusnäytöllä varustettu navigointijärjestelmä opastaa sinua missä tahansa oletkin ja tekee matkastasi mukavamman. Samassa järjestelmässä on mm:

  • koko Euroopan kattava GPS-navigointijärjestelmä
  • Bluetooth-hands-free-sarja puhelimen turvalliseen käyttöön
  • multimedia-autoradio lukuisilla toiminnoilla

 
Navigointijärjestelmä

Ergonomia: autoon integroitu navigointijärjestelmä, jossa on 7-tuumainen korkeatarkkuuksinen kosketusvärinäyttö, puheohjaus, 3 painiketta (äänenvoimakkuus, tilan vaihto ja valikko), osoitteiden syöttö perinteisellä tavalla tai suoraan postinumeron perusteella, valikkonavigointi sekä siirtyminen nopeasti toimintoihin kosketusnäytön kautta.
Kartat (Navteq): 44 Euroopan maan kartat tallennettuna flash-muistiin, kartat 2D- tai perspektiivinäkymänä ja nopeusrajoitusten näyttö.


Puhelinjärjestelmä

Bluetooth-hands-free-sarja: automaattinen yhdistäminen matkapuhelimeen aina käyttäessäsi autoa, turvalliset puhelut ohjauspyörän painikkeilla, korkea äänenlaatu kaiuttimien ja etämikrofonin ansiosta sekä matkapuhelimen puhelinluettelon käyttö. Voit toistaa MP3-musiikkia puhelimestasi, jos siinä on äänen Bluetooth®-suoratoistotoiminto.


Audio- ja multimediajärjestelmä

 Kaikkia toimintoja voi käyttää ohjauspyörän painikkeilla, jotta käyttö on mahdollisimman turvallista.
 Autoradio: kolmitaajuuksinen viritinjärjestelmä tarjoaa optimaalisen vastaanoton
 Valinnaisvaruste: CD-soitin, joka tukee CD audio-, MP3- ja WMA-muotoja, CD:n tietojen tekstinäyttö
 Aux-audioliitäntä: mahdollistaa muiden audiolaitteiden liittämisen
 USB-liitäntä: USB-muistitikku tai iPod voidaan liittää GPS-järjestelmään. Niitä voi hallita ohjauspyörästä käsin, ja kappaleen nimi näkyy näytöllä. Yhteensopivia musiikkimuotoja ovat MP3, WMA, AAC, FLAC ja OGG sekä
 äänen Bluetooth®-suoratoisto: MP3-tiedostojen luku langattomasti.
 WIP Com 3D
 WIP Com 3D -järjestelmä opastaa sinua missä tahansa oletkin ja tekee matkastasi mukavamman. Samassa järjestelmässä on mm:

  •  uusinta teknologiaa edustava audio- ja multimediajärjestelmä
  •  mahdollisuus valita integroitu hands-free-GSM-puhelin tai Bluetooth-hands-free-sarja
  •  3D-navigointijärjestelmän ansiosta näet maailman uudesta ulottuvuudesta

  
Navigointijärjestelmä
Ergonomia: suuri 7-tuumainen värinäyttö, puheen tunnistus osoitteiden antamista varten ja puhutut ohjeet
Kartat (Navteq): 2D-tila tai kokonaisvaltaiset 3D-kartat (koholla olevat rakennukset ja digitaalinen 3D-toisinnus), reitti kartalla, kadunnimet tekstuurikartalla, kaistan valintaopastus ja moottoritien ramppinäkymä

 
 
Puhelinjärjestelmä
Integroitu hands-free-puhelin (puheentunnistuksella) mahdollistaa puheluiden soittamisen käyttämällä ohjauspyörän painikkeita, jolloin voit keskittyä ajamiseen, puhesyntetisaattori voi lukea saapuneet tekstiviestit ja puheentunnistus.
Bluetooth-hands-free-sarja: automaattinen yhdistäminen matkapuhelimeen aina käyttäessäsi autoa, turvalliset puhelut, korkea äänenlaatu kaiuttimien ja etämikrofonin ansiosta, matkapuhelimen puhelinluettelon käyttö
 

Audio- ja multimediajärjestelmä
 Multimedia-autoradio jukeboksilla: kolmitaajuuksinen viritin ohjauspyörän painikkeilla ja optimaalisella äänenlaadulla, jukeboksitoiminto, WMA- ja MP3-yhteensopiva USB-liitäntä ja SD-kortinlukija, RCA-audio- ja -videoliitäntä hansikaslokerossa, WMA- ja MP3-yhteensopiva CD-soitin ja DVD-soitin (kun auto on paikoillaan)