Palvelut poikkeustilanteessa (COVID-19) Lue lisää

MIRROR SCREEN

/image/49/4/peugeot-5008-2016-180-fr.166494.jpg

Mirror Screen -teknologiaa hyödyntämällä saat käyttöösi älypuhelimesi toiminnon ja sovellukset PEUGEOT-autosi kosketusnäytöltä. Voit pitää katseesi turvallisesti tiessä

Mirror Screen -palvelut

Säilytä yhteys ja aja turvallisesti

Mirror Screenin avulla käytät suosikkisovelluksiasi koko ajan, myös automatkalla!

Mirror Screen luo valmiuden siirtää omat sovelluksesi puhelimestasi auton kosketusnäytölle Android AutoTM, Apple CarPlayTM ja MirrorLinkTM –järjestelmien avulla.

Sovellukset ovat puhelinta paremmin näkyvillä ja helpottavat turvallista käyttöä äänikomentojen tai kosketuspainikkeiden avulla: voit kuunnella web radiota tai sanella SMS viestin tarvitsematta irrottaa katsetta tiestä!

Käytä Mirror Screeniä turvallisesti

/image/49/3/apple-carplay-logo-peugeot-small-centre.116578.166493.png

Apple CarPlay ™

Jos käytössäsi on iPhone, Apple CarPlay™on intuitiivinen tapa soittaa puheluita, katsoa karttoja, kuunnella musiikkia ja tarkistaa viestit vain sormen hipaisulla tai äänikomennolla.

Katsettasi irrottamatta tiestä voit aktivoida Siri-äänentunnistuksen autosi kosketusnäytöltä tai painamalla äänen kontrollipainiketta ohjauspyörän alta. Sirin avulla pääset käsiksi yhteystietoihin, soitat puheluita, kuuntelet ja sanelet viestejä ilman silmäystäkään iPhoneesi.

Yksinkertaisen Maps-sovelluksen avulla Apple CarPlay antaa reittiohjeet matkasi aikana huomioiden liikenneolosuhteet ja kertoo saapumisaikasi perille. Voit myös sanella määränpääosoitteen Siriin. Apple CarPlayn avulla voit käyttää ajaessasi myös muita sovelluksia kuten Spotify.

/image/49/2/android-auto-logo-peugeot-small.166492.png

Android Auto

Käyttääksesi Android Auto™ tekniikkaa sinulla pitää olla Android Auto™ -yhteensopiva auto tai autoradio sekä älypuhelin joka käyttää Android 5.0 (Lollipop) tai uudempaa käyttöjärjestelmää.

Lataa ensin Android Auto sovellus* älypuhelimeesi Google Play –kaupasta. Yhdistäessäsi Android-puhelimen yhteensopivaan autoon tai autoradioon sovelluksesi näkyvät autosi kosketusnäytössä Android Auto™ tekniikan avulla. Lisätietoja Android Auto™ tekniikasta saat osoitteesta support.google.com/androidauto

Vain muutama sana riittää. Voit ohjata kaikkea nopeasti ja helposti käyttämällä ääntäsi kiitos kehittyneen ääniteknologian (edellyttää internet-yhteyttä). Voit soittaa, lähettää ja vastaanottaa viestejä irrottamatta käsiäsi ohjauspyörästä.

Anna Google Maps™ -sovelluksen opastaa. Saavutat matkasi määränpään helposti hyödyntämällä mm. ääniohjausnavigointia ja liikennetiedotteita.

*Android Auto -sovellusta ei toistaiseksi saatavilla Suomen markkinoilla.

/image/49/1/mirror-link-logo-peugeot-small.113662.166491.png

MirrorLink ®

MirrorLink® -palvelun avulla voit käyttää älypuhelimesi* sovelluksia** helposti ja turvallisesti autosi näytöltä autoiluun suunnitellun liittymän avulla; esimerkiksi navigointia, autoilun apuohjelmia, musiikkia, puhelinta.

Sovellukset käyttävät älypuhelintasi mutta näkyvät autosi näytöllä ja kuulet äänet auton äänentoistojärjestelmän kautta. Saat mahdollisuuden käyttää jokapäiväisiä sovelluksiasi autoiluun suunnitellussa muodossa turvallisesti.

*jos yhteensopiva malli

**jos sovellus yhteensopiva

Mirror Screen yhteensopivat mobiililaitteet

Apple CarPlay ™

(Älypuhelimessa väh. iOS 9.0+)

iPhone 5
iPhone 5c
iPhone 5+
iPhone 5s
iPhone 5SE

iPhone 6
iPhone 6+
iPhone 6s
iPhone 6SE

iPhone 7

Android Auto

(Älypuhelimessa väh. Android 5.0+)

MirrorLink ®

(Älypuhelimessa väh. Android 4.3+)

  • MirrorLink 1.0

Samsung

Galaxy S3
Galaxy Note 2

(Älypuhelimessa väh. Android 5.0+)

  • MirrorLink 1.1

Samsung

Galaxy Note 4, Galaxy S5,
Galaxy S6 Edge+, Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, Galaxy Note 6,
Galaxy Alpha, A3 2016, A7, S7 and S7 Edge

HTC

HTC One (M9+),
HTC One (M9),
HTC One (M8),
HTC Eye,
HTC 820.

Sony

Z5 Compact
Z5 Dual
Z5 Premium Dual

  • MirrorLink 1.2

Saatavana pian