Palvelut poikkeustilanteessa (COVID-19) Lue lisää

PEUGEOT-HYÖTYAJONEUVOT

Peugeot hyötyajoneuvot

Peugeotin hyötyajoneuvomallisto on suunniteltu vastaamaan kaikenlaisiin ammatillisiin haasteisiin tarjoamalla vahvoja, vankkoja ja suorituskykyisiä hyötyajoneuvoja ammattikäyttöön.

Peugeot hyötyajoneuvomalliston muodostavat kolme eri kokoluokan modernia ja käytännöllistä pakettiautoa: kolmessa eri pituudessa valmistettava Peugeot Expert, kahdeksan eri korimallia ja 8-17m3 kuljetustilaa tarjoava Peugeot Boxer sekä uudistunut Peugeot Partner.

Tutustu Peugeotin hyötyajoneuvoihin

MUKAVUUTTA JA VANKKUUTTA

PEUGEOT-tavara-autojen dynaamisissa linjoissa yhdistyy moderni muotoilu vankkuuteen. Vahvat puskurit suojaavat ammattikäytössä. Lukuisat teknologiaratkaisut ja ajoavustinjärjestelmät varmistavat yhteydenpidon ja turvallisuuden. Ajokokemusta vahvistavat hyvin suunnitellut ergonomiaratkaisut kuten käytännölliset tavaratlat ja poikkeuksellisen avarat sisätilat.

SUORITUSKYKYÄ JA TEHOKKUUTTA

PEUGEOT-hyötyajoneuvot ovat suorituskyvyltään erinomaisia sekä polttoaineen kulutukseltaan ja CO2-päästöiltään  alhaisia  BlueHDi-dieselmoottoriensa ansiosta. Polttoainetaloudellisuus yhdistettynä luotettavuuteen merkitsee  alhaisia käyttökustannuksia. PEUGEOT-hyötyajoneuvomallisto varmistaa kilpailukykyiset käyttökulut.