Palvelut poikkeustilanteessa (COVID-19) Lue lisää

SISÄTILOJEN DESIGN

PEUGEOT i-Cockpit®

/image/89/7/peugeot-2008-2016-204-fr.47897.jpg

PEUGEOT i-Cockpit® tarjoaa ainutlaatuisen ajoelämyksen.
Kuljettajanpaikan puhdaslinjaisessa muotoilussa on korostettu kuljettajan huomiointi- ja keskittymiskykyä, mikä houkuttelee lähtemään matkalle.
Kompaktin ohjauspyörän ansiosta käsivarret ovat hieman suljetummassa asennossa ja kädet alempana kuin tavallista ohjauspyörää käytettäessä. Ajaminen on entistä ketterämpää ja rennompaa.

Sinisillä ledeillä kehystetty mittaristo on sijoitettu normaalia korkeammalle. Kaikki ajamista koskevat tärkeät tiedot näytetään suoraan näkökentässäsi, minkä ansiosta voit pitää katseesi koko ajan tiessä. Ajat siten entistä turvallisemmin ja levollisemmin mielin.
Auton eri järjestelmien ja varusteiden käyttö onnistuu kätevästi 7-tuumaisen kosketusnäytöni kautta.

HIENOSTUNUT JA MODERNIN TEKNINEN

/image/42/3/peugeot_suv2008_layout6-3.15423.15423.jpg

Kompaktien katumaasturien luokassa ainutlaatuinen sisätila tekee vaikutuksen ensiluokkaisella viimeistelyllään, huolellisesti toteutetuilla yksityiskohdillaan ja erilaisilla, kosketettaessa miellyttävän tuntuisilla materiaaleillaan.

Valoisuuteen ja tunnelmaan on kiinnitetty erityistä huomiota.
2008:n koko matkustamo, PEUGEOT i-Cockpit® mukaan lukien, kylpee luonnonvalossa suurten lasipintojen ansiosta. Ohjauspyörän takana näkyy tyylikäs mittaristo, jota ympäröivät huipputekniikkaa ilmentävät siniset ledit. Valonauhoin kehystetty panoraamakattoi viimeistelee sisätilan hienostuneen tunnelman.

HUOLELLISESTI VIIMEISTELLYT YKSITYISKOHDAT

/image/20/4/peugeot_suv2008_layout7-3.87204.jpg
/image/20/5/peugeot_suv2008_layout7-2.87205.jpg
/image/20/6/peugeot_suv2008_layout7-1.87206.jpg

Sisätilan moderni ja puhdaslinjainen muotoilu on harmoniassa ulkopuolen tyylin kanssa. Graafinen kojelauta on saanut vaikutteita ilmailun maailmasta, ja sen reunoille on sijoitettu kissansilmiä muistuttavat ilmasuuttimet. Särmikkäät elementit ovat osoitus pieniin yksityiskohtiin kiinnitetystä erityishuomiosta.

MUUNNELTAVUUS

Tavaroiden pakkaaminen tilavaan ja käytännölliseen tavaratilaan onnistuu vaivattomastii. Autossa on kaksiosainen takaistuin 1/3 - 2/3, jonka selkänojat kääntyvät kokonaan alas selkänojan yläosan säädintä painamalla. Näin tavaratilan koko voidaan kasvattaa 410 litrasta 1 400 litraani. Tavaratilassa on kätevät koukut tavaroiden kiinnitystä varten. Lisäksi kummallakin sivulla on säilytystila, joista toinen on varustettu kiinnityshihnalla ja toinen säilytysverkolla. Kokonaisuuden kruunaa tavaratilan maton alla sijaitseva 22 litrani lisäsäilytystila.