Palvelut poikkeustilanteessa (COVID-19) Lue lisää

ULKOPUOLEN DESIGN

ULKOPUOLEN DESIGN

KOMPAKTI KATUMAASTURI

PEUGEOT 2008 on kompakti katumaasturi, jonka määrätietoinen luonne näkyy jämäkässä olemuksessa. Innovatiivinen keula täydentää auton ryhdikkyyttä.

SUV-luokan tunnuspiirteet näkyvät selkeästi voimaa ja vankkuutta uhkuvassa muotoilussa. Lokasuojien levikkeeti, pysty jäähdyttimen säleikkö ja suojalistati suojaavat koria. Aaltomainen kattoprofiili, kattokaiteet, takaovien koristelistat ja ilmanohjain korostavat tyylikkään hienostunutta ilmettä.

VASTUSTATTOMAN VETOVOIMAINEN KATUMAASTURI

/image/18/8/peugeot_suv2008_layout1-3.87188.jpg

PEUGEOT 2008 -katumaasturi houkuttelee seikkailuun.

Auton erilaiset ominaisuudet ja yksityiskohdat vakuuttavat sen kyvystä selviytyä erityyppisistä haasteista kaikilla teillä.
Periksiantamatonta seikkailijaluonnetta ilmentävät korotettu maavara, ikkunoiden alareunalistat, kattokaiteet, takaovien koristelistat ja ilmanohjain.

/image/18/9/peugeot_suv2008_layout10-1.87189.jpg

AJOVALOT

PEUGEOT 2008 -katumaasturin dynaamisuus näkyy myös sen hienostuneissa ajovaloissa. Auton muotoihin sulautetut ajovalot muodostavat kissamaisen ilmeen, jota korostavat mustan ja kromin tyylikäs, teknologisuutta henkivä yhdistelmä.

/image/19/0/peugeot_suv2008_layout10-2.87190.jpg

TAKAVALOT

PEUGEOT-tyylille ominaisia leijonankynsimäisiä takavaloja on uudistettu. Niiden lämmin värisävy muodostaa 3D-syvyysvaikutelman. Kynsimäiset takavalot kehystävät takaluukkua, jonka alta paljastuu tilava ja käytännöllinen tavaratila.

VOIMAKASLUONTEINEN KATUMAASTURI

/image/19/1/peugeot_suv2008_layout6-1.87191.jpg
/image/19/2/peugeot_suv2008_layout6-2.87192.jpg

308 GTi -mallista tuttu uusi ulkoväri Ultimaten punainen korostaa kompaktin PEUGEOT 2008 -katumaasturin vakuuttavaa voimaa ja vahvaa luonnetta.

Korin kaarevat ja tarkkaan muotoillut linjat pääsevät oikeuksiinsa myös kahdeksan muun ulkovärin myötä. Niihin sisältyy viisi metalliväriä, kaksi helmiäisväriä ja uusi Emerald Crystal -väri.

ULKOVÄRIT

valkoinen

Ahtojään valkoinen

punainen

Ultimaten punainen

platinium

Platinumin harmaa

musta

Perla Neran musta

hurrikaani

Hurrikaanin harmaa

helmiäisvalkoinen

Helmiäisvalkoinen

emerald

Emerald Crystal

artense

Artensen harmaa

VANTEET

Koko mallisarjaan on tarjolla uusia vaihtoehtoja 15" IODE-koristekapseleista aina 16" timanttikiillotettuihin AQUILLA-kevytmetallivanteisiin. Lisävarusteena on lisäksi saatavana erityyppisiä 16" ja 17" maalattuja ja timanttikiillotettuja kevytmetallivanteita.