208 5D

Peugeot 208
Peugeot 208

PEUGEOT 208 5D

Alkaen - 16 124,00 Autoverollinen hinta*

208 5-OVINEN

Peugeot 208 on kompakti hatchback, tyyliltään vahva, urheilullinen ja hienostunut. Anna sen hurmata sinut, ja lähde todellisen energiapakkauksen matkaan.

TYYLI

TÄYNNÄ ENERGIAA

Peugeot 208

Peugeot 208:n dynaaminen design ja erinomainen tieote houkuttelevat kuljettajan kyytiin.

Peugeot 208

Auton edessä tyyliä korostavat kaksiväriset ajovalot*, jotka antavat auton ilmeelle terävyyttä. Lisäksi korkeatasoiset LED-valot* tekevät auton katseesta kissamaisen ja teknisen – kaikkien tunnistaman.

Peugeot 208

208:n takavalot ja niiden leijonankynsimäiset 3D-LED-valot kiinnittävät katseen ja yllättävät. Niiden tasainen ja lämpimän oranssinpunainen valo sekä 3D-optiikka tekevät niistä todellisen tekniikan helmen.

AJOTUNTUMA

PEUGEOT i-COCKPIT®

Peugeot 208

PEUGEOT i-Cockpitin luontaiset ja selkeät ergonomiaratkaisut parantavat ajomukavuutta ja toimintojen tarkkaa hallittavuutta. Kaikki tärkeimmät toiminnot ovat kätesi ulottuvilla. 7" kosketusnäyttöi, tavallista korkeammalle sijoitettu mittaristo sekä kooltaan pienennetty ohjauspyörä tekevät ajamisesta ketterää ja ajoelämyksistä välittömiä ja intensiivisiä.

Peugeot 208

EDISTYKSELLISTÄ TEKNIIKKAA SISÄLTÄVÄ MITTARISTO

Mittaristo on sijoitettu tavallista korkeammalle, minkä ansiosta analogiset suoraan näkökentässä sijaitsevat mittarit ovat tarkkuusmekaniikan todellisia taidonnäytteitä. Sen puhdaslinjainen ja hienostunut muotoilu, vaalean valoisa tunnelma ja keskellä sijaitseva näyttö takaavat, että ajamiseen liittyvien tietojen lukeminen on helppoa ja vaivatonta. Saat silmiesi eteen ajoa koskevat tärkeät tiedot ilman, että sinun tarvitsee siirtää katsettasi pois tiestä.

Peugeot 208

KOMPAKTI OHJAUSPYÖRÄ

Kompakti ohjauspyörä yhdistettynä alle 4 metriä pitkän PEUGEOT 208:n optimaaliseen korirakenteeseen tekee autosta erittäin ketterän ja kaupunkiajotilanteissa erittäin kätevästi käsiteltävän. Sillä ajaminen on todellinen nautinto. Ohjauspyörä on päällystetty pehmeällä nahalla* ja sisätilojen tunnelma on lämminhenkinen ja korkeatasoinen.

Peugeot 208

KOSKETUSNÄYTTÖ

Suuren 7 tuuman kosketusnäytön käyttö on intuitiivista ja se helpottaa pääsyä auton eri toimintoihin. Lisäksi se tuo mukanaan eri liitäntämahdollisuuksia: Bluetooth- ja USB-liitännät, audio- tai videosisältöjen suoratoisto.

Peugeot 208

MIRROR SCREEN: PEILAA ÄLYPUHELIMESI

Mirror Screen-toimintoi tuo toimintavalmiuden käyttää älypuhelimen Mirrorlink®- i , Android Auto®i tai Carplay® i-yhteensopivien sovellusten käytön auton 7 tuuman kosketusnäytön kautta.

Jotta lukeminen onnistuu optimaalisesti ja auton käyttö on turvallista, yhteensopivat sovellukset ilmestyvät erityiseen ajamiseen sovitettuun käyttöliittymään.

Peugeot 208

3D NAVIGOINTI

Suomenkielinen 3D-navigointijärjestelmäi vie perille.

MOOTTORIT

Peugeot 208

PURETECH-MOOTTORIT

Modulaarinen ja kompakti, suorituskykyinen ja taloudellinen 3-sylinterinen moottori sisältää huipputason tekniikkaa. Sen ajomukavuus ja suorituskyky ovat markkinoiden huippuluokkaa heti alhaisista kierrosluvuista lähtien. Lisäksi se on markkinoiden paras väännön ja kierrosluvun/tehon kompromissi. Tämän suorituskykyisen ja erittäin miellyttävän ajokokemuksen tarjoavan moottorin kulutus ja CO2 ovat pienentyneet 25 %. Peugeotin PureTech-moottori on voittanut arvostetun ”International Engine of the Year” -palkinnon 4. vuotena peräkkäin 2015, 2016, 2017 ja 2018.

Peugeot 208

EAT6-AUTOMAATTIVAIHTEISTO

6-vaihteinen EAT6-automaattivaihteisto on saatavilla 1.2L PureTech 110 Stop&Start moottorin yhteyteen, jossa kulutus ja korkeatasoinen ajoelämys yhdistyvät optimaalisella tavalla. Siinä käytetyn Quickshift-tekniikan ansiosta vaihteiden vaihto on nopeaa ja sulavaa.

Toisaalta sen hyötysuhde (energiatehokkuus) on pienemmän sisäisen kitkan ja lukittavan momentinmuuntimen yhdistämisen ansiosta melkein sama kuin mekaanisen vaihteiston.

TEKNOLOGIA

TURVALLISUUS- JA AJOAVUSTINJÄRJESTELMÄT

Peugeot 208

ACTIVE CITY BREAK

Active City Brake-tekniikkai (kaupunkiliikenteessä turvallisuutta parantava automaattinen hätäjarrutustoiminto) on uusi järjestelmä, joka mahdollistaa onnettomuuden estämisen tai vähentää onnettomuuden vakavuutta, jos kuljettaja ei saa apua kaupunkiolosuhteissa, ajonopeuden ollessa alle 30 km/h.

Tuulilasin yläosassa sijaitseva lyhyen kantaman lasertunnistin (Lidar) havaitsee esteitä, kuten samaan suuntaan ajava tai pysähtynyt ajoneuvo. Se voi käynnistää automaattisen täydellä voimalla tapahtuvan jarrutuksen, jolloin vältetään törmäys tai rajoitetaan törmäyksen seurauksia törmäysnopeutta rajoittamalla. Tietyissä tapauksissa tämä järjestelmä mahdollistaa auton automaattisen pysäyttämisen ja näin vältetään törmäys edellä olevaan autoon.

Peugeot 208

PERUUTUSKAMERA JA PYSÄKÖINTIAVUSTIN

Peruutuskamerai aktivoituu automaattisesti, kun peruustusvaihde on kytketty, ja kuvaa auton takaa välittyy kosketusnäytölle. Peruutuskamera voidaan yhdistää pysäköintiavustimeen*, joka tekee pysäköinnistä lasten leikkiä. Järjestelmä kontrolloi ohjausta, kun kuljettaja hallitsee kaasua, jarrua ja vaihteen vaihtoa.

KUVAGALLERIA

KIINNOSTUITKO?

TUTUSTU MYÖS