Palvelut poikkeustilanteessa (COVID-19) Lue lisää

Rakenna oma Peugeot 208 autosi

Oletko kiinnostunut Peugeot 208 GTi:stä? Rakenna oma autosi Peugeot-konfiguraattorin avulla: valitse haluamasi malliversio, moottori, väri sekä varusteet ja kuvittele itsesi tulevan kaupunkiautosi ratin taakse! 

Olet valinnut Peugeot 208 GTi:n. Tämä  urheilullinen hatchback esittelee voimakasta ja sporttista tyyliään. Anna sen vietellä sinut sen luonteellaan ja energiallaan, ja valitse sinulle sopivin varustetaso:  Peugeot 208 Active, Peugeot 208 Allure, Peugeot 208 GT Line tai Peugeot 208 GTi.

Peugeot tarjoaa uuden sukupolven PureTech bensiinimoottoreita ja BlueHDi dieselmoottoreita, sekä varusteita, jotka takaavat suorituskyvyn ja tehokkuuden. Kun puhutaan ajomukavuudesta, on valittavanasi manuaali- tai automaattivaihteisto sekä laaja valikoima varusteita yhteydenpitoon.

Kun olet valinnut haluamasi varustetason, jatka suunnittelua valitsemalla moottorin, polttoainetyypin ja vaihteiston, jotka parhaiten sopivat juuri Sinun tarpeisiisi. Valitse sitten värisi (oletko hurja kuin Hurrikaanin harmaa vai onko valintasi energinen Orange Power?) ja vanteesi. Lopuksi voit personoida autosi sisustan, tutustua vakiovarusteisiin ja valita haluamasi lisävarusteet.