Palvelut poikkeustilanteessa (COVID-19) Lue lisää

TEKNIIKKA

Ajonautintoon, mukavuuteen ja ajamisen avustamiseen liittyvät PEUGEOT 208:n tekniikkaa hyödyntävät varusteet tarjoavat käyttöösi taloudellisuuteen ja turvallisuuteen liittyviä toimintoja.

PYÖRÄNTUENTA

/image/26/0/peugeot_208_2015_184_fr.87260.jpg

Koet voimakkaan tunteen heti ensimmäisistä pyörän pyörähdyksistä. Erittäin tarkasti sovitettu pyöräntuentai, vahvistetut jousitukset ja edessä 10 mm ja takana 20 mm levennetty raideleveys. PEUGEOT 208 GTi seuraa ketterästi ja tarkasti tien profiilia: ajoelämyksesi on täynnä tunnetta. 

PEUGEOT i-Cockpit ja kompakti ohjauspyörä, eri moottoriversioihin sovitettu pyöräntuenta sekä reagointiherkkyyden varmistava optimaalinen painoi ja akseliväli yhdistävät PEUGEOT 208 GTi:n mukavuuden, urheilulliset ajo-ominaisuudet ja turvallisuuden todelliseksi ajoelämykseksi.

LED-AJOVALOT

/image/30/0/peugeot_208_2015_186_fr.87300.jpg

Vakiovarusteena ovat suorakulmarakenteen sisältävät halogeeniajovalot, joissa on vilkkujen lisäksi käytössä LED-tekniikkaan (täysledvalot) yhdistetty litteä valonauhatekniikka LED flat-guidei. Valonauhan valo tekee PEUGEOT 208 GTi:n tunnusomaisesta katseesta entistäkin tarkemman ja ilmeikkään.

Nämä ajovalot varmistavat hyvän näkyvyyden kaikissa ajotilanteissa, etenkin tienvarsille ja kaarteisiin.

Huomiovalot ja vilkut on toteutettu LEDeillä. Ne kehystävät upeasti ajovaloja ja tekevät PEUGEOT 208 GTi:n katseesta kissamaisen vangitsevan.

TEKNISET AJOVALOT

/image/30/1/peugeot_208_2015_187_fr.87301.jpg

PEUGEOT 208 GTi:n ajovalot ovat todellinen tekniikan helmi. Niiden uudet leijonankynsimäiset 3D-LED-valoti ovat oranssinpunaiset ja vahvistavat PEUGEOT 208 GTi:n teknistä ja urheilullista ilmettä.

MIRROR SCREEN

Mirror Screen-toimintoi tuo toimintavalmiuden älypuhelimen Mirrorlink®- i tai Carplay® i yhteensopivien sovellusten käytön auton 7 tuuman kosketusnäytön kautta. Jotta lukeminen onnistuu optimaalisesti ja auton käyttö on turvallista, yhteensopivat sovellukset ilmestyvät erityiseen ajamiseen sovitettuun käyttöliittymään

PEUGEOT CONNECT -PAKETIT

/image/26/4/peugeot_208_2015_624_fr.87264.jpg

Entistäkin suuremman mukavuuden ja turvallisuuden takaamiseksi tarjolla on nyt kolme uutta tietoyhteyspalvelupakettiai:

  • Monitoring Pack: virtuaalinen huolto- ja takuukirja i ja taloudellinen ajamineni.
  • Mapping Packi: auton paikallistaminen pysäköintipaikan löytämistä varten ja sähköpostihälytykset kun sitä käytetään i, meneillään olevan ajoreitin ja jo kuljettujen ajoreittien näyttö.
  • Tracking Packi: varkaustapauksessa yhteydenotto viranomaisiin auton paikallistamiseksi.