SKIP TO CONTENT
508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED

Teho

360 hv - 520 Nm

 

5,2 sekuntia

Kiihtyvyys 0-100 km/h

Yhdistetty polttoaineenkulutus (WLTP)
1,8 L/100 km

 

(päästöt  (WLTP)
41 g/km CO2

508 Peugeot Sport Engineered tehokas nelivetoinen lataushybridi

 

Siirry Peugeotin 'Neo-Performance' -aikakauteen.

Nauti uuden tehokkaan ja sähköisen nelivetoisen Peugeot Sport Engineeredin räätälöimän tehokkaan lataushybridin korkean suorituskyvyn ja vähäpäästöisyyden tunnelmista.

 

ANSSI KELAN PEUGEOT 508 PSE EDUSTAA NYKYAJAN RITARI ÄSSÄ -HENKEÄ

 

1980-luvun Ritari Ässä -sarjaan hurahtanut Anssi Kela kurvailee kahdella KITT-autolla. Hienon KITT-replikan lisäksi muusikon arkiajot hoituvat ladattavalla Peugeot 508 PSE:llä. 

Anssi Kelan pihassa seisova autokattaus on komeaa katsottavaa. Arkiautona Anssi ajelee Peugeotin lippulaivamalli 508 PSE:llä, joka on 360-hevosvoimainen ja peräti kolmella moottorilla varustettu nelivetoinen lataushybridi.

TÄYDELLINEN KOKEMUS

Nauti estetiikasta, jossa yhdistyy tehokkuus ja näyttävyys.

Uusi 508 Peugeot Sport Engineered erottuu joukosta tehokkaalla ja vakuuttavalla asenteella.

 

 

KULJETTAJAN YMPÄRISTÖ

AJONAUTINTO

 

Peugeot i-COCKPIT® -ohjaamo tarjoaa ajamisen nautintoa.

Kompaktin ohjauspyörän ansiosta ajat ilman, että sinun tarvitsisi siirtää katsettasi liikenteestä. Hyvin esille sijoitettu digitaalinen mittaristo näyttää kaiken hyödyllisen tiedon silmien tasolla.

NAUTI YKSITYISKOHDISTA

 

Jokainen sisustusyksityiskohta, kojelaudasta lattiamattoihin ja käsinojiin, on yksi 508 PSE:n erottuvista, eleganteista ja urheilullisista ominaisuuksista.

DIGITAALINEN MITTARISTO VAKIONA

 

Aja ja kommunikoi samalla kun pysyt keskittyneenä liikenteeseen silmien tasolle ja sormenpäillesi tarkoin sijoitettujen käyttöliittymien ansiosta.

Peugeot Sport Engineered -mallistolle räätälöidyllä grafiikalla viimeistellyt 12,3" digitaalinen mittaristo ja 10" kapasitiivinen HD-kosketusnäyttö tarjoavat kuljettajalle kaiken tarpeellisen tiedon. 

FOCAL® PREMIUM HI-FI

 

Arvosta FOCAL® Premium Hi-FiFocal® on maailman johtava ranskalainen high-fidelity-ratkaisujen merkki.  erittäin tarkkaa ääntä.

10 kaiutinta - mukaan lukien keskikaiutin, 4 diskanttikaiutinta, 4 bassokaiutinta ja subwooferTweeter, bassokaiutin, subwoofer: kaiuttimet toistavat audiospektrin terävimmät, keskisuuret ja matalimmat taajuudet. - leviävät kaikkialle matkustamoon - muodostavat rikkaan, monipuolisen ja dynaamisen musiikkinautinnon.

“COMFORT FIT” ISTUIMET

 

Asetu mukavasti istuimille, joissa on sähköiset säädöt, lämmitys ja hierontatoiminto.

Istuinverhoilussa on ainutlaatuinen yhdistelmä Alcantaraa, Nappa Mistral -nahkaa ja -kangasta, ja se on viimeistelty Kryptonite- ja Tramontane-ompelein.

OHJAUSPYÖRÄ

 

Aseta kätesi rei'itetyllä nappanahalla päällystetylle kompaktille ohjauspyörälle, jossa on urheilulliset Kryptonite- ja Tramontane-ompeleet sekä ohjauspyörän alaosassa kolmiraitainen Peugeot Sport Engineered -logo.

TEKNOLOGIA

Peugeot Sportin sielu

Tarjotaksesi sinulle korkeimman tason ajonautintoa, koko Peugeot SportPeugeot Sport on yli 10 vuoden ajan kehittänyt hybridi-sähkötekniikan hallintaansa kilpailussa ja tiellä. 908 HY-, 908 HYbrid4-, 308 RHybrid- ja 208 FE -projektien jälkeen Neo-Performance on nyt kaikkien saatavilla uuden 508 Peugeot Sport Engineeredin myötä, jota tuetaan vuodesta 2022 alkaen uudella WEC Endurance -ohjelmalla.  asiantuntemus modernin lataushybriditekniikan hallitsemisesta on tuotu uuden 508 Peugeot Sport Engineered -mallin suunnitteluun. Se on myös varustettu viimeisimmän sukupolven ajoavustimilla.

 

Peugeot Sport asiantuntemus

 

Uusi Peugeot Sport Engineered -mallisto tarjoaa täydellisen yhdistelmän urheilullisuutta ja vähäpäästöistä tekniikkaa, ja se hyödyntää Peugeot Sport -asiantuntemusta ja tarjoten uudenlaisen suorituskyvyn: Neo-Performancen.

Uusi 508 Peugeot Sport Engineered lataushybridi tarjoaa upean tehokkuuden urheilullisilla 20" alumiinivanteilla, suorituskykyisellä alustalla (aktiivijousitus, tehokkaat jarrut ja optimoidut asetukset poltto- ja sähkömoottorien suorituskyvyn parantamiseksi), nelivedolla ja 360 hevosvoiman teholla.

TEHOKAS NELIVETOINEN LATAUSHYBRIDI

 

Nauti suorituskyvystä 508 Peugeot Sport Engineeredin ratissa:

 • Kiihtyvyys 0 - 100 km/h 5,2 s
 • Kiihtyvyys 80 - 120 km/h 3,0 s
 • 1000 metriä seisovalla lähdöllä 24,8 s
 • Huippunopeus, rajoitettu 250 km/h 

 

Uusi Peugeot Sport Engineered 508 tarjoaa nelivetoisena 360 hv:n kokonaistehon ja 520 Nm:n maksimivääntömomentin.

NIGHT VISION

 

Night Vision –pimeänäköjärjestelmä  käyttää infrapunakameraa auton edessä liikkuvien elävien olentojen havaitsemiseksi yöaikaan tai huonoissa olosuhteissa jopa 200 metrin päähän. 508 Peugeot Sport Engineered on varustettu myös muilla lukuisilla ajoavustinjärjestelmillä, jotka parantavat turvallista ajokokemustasi.

DRIVE ASSIST PACK

 

Puoliautonomista ajoa.

järjestelmä mahdollistaa ajamisen puoliautonomisesti. Etupuskuriin sijoitetun tutkan ja tuulilasin yläreunan kameran avulla. Järjestelmä pitää auton automaattisesti valitulla ajolinjalla.

 TOIMINTASÄDE JA LATAUS

45 KM (WLTP) SÄHKÖINEN TOIMINTAMATKA

OPTIMOI TOIMINTAMATKA

Mukauta ajotyylisi tarpeidesi mukaan viiden käytettävissä olevan ajotilan avulla:

 • Electric - Sähköinen ajotila tarjoaa vapauden ajaa polttomoottoreilta rajoitetuilla vyöhykkeillä 
 • 4WD - Maksimaalinen vetokyky haastavissa ajo-olosuhteissa.
 • Sport - Maksimiteho 360 hv parhaaseen ajonautintoon! Ajotila vaikuttaa myös ohjaukseen, iskunvaimennukseen, kaasupolkimen vasteeseen sekä digitaalisen näytön väriteemaan. 
 • Hybrid - Ajotila valitsee automaattisesti käyttövoimaksi polttomoottorin tai sähkömoottorin optimaalisen kulutuksen varmistamiseksi
 • Comfort (Mukavuus) - Hybridiajotila aktiivisella jousituksella, tuloksena huippumukava ajo.

JARRUTUSENERGIAN TALTEENOTTO

 

Tehokas i-BOOSTER regeneratiivinen jarrujärjestelmä mahdollistaa energian talteenoton tai regeneroinnin jarrutuksen ja hidastuksen aikana, jolloin suurjänniteakkua voidaan ladata osittain.

Sähköenergian talteenoton lisäksi Peugeot SPORT on optimoinut i-BOOSTER-järjestelmän tehokkaaseen jarrutuntumaan.

 

 

LATAUS KOTONA JA TYÖPAIKALLA

 

Lataa 508 PSE tavallisesta pistorasiasta (8 A, 220 V) 6 1/2 tunnissa.

Täydellinen lataus on nopeampaa, vain 1 1/2 tunnissa, 7,4 kW:n Wallbox-latauslaitteella. 

OHEISPALVELUT

ETÄOHJAUS

 

Hallitse ajoneuvon lataus- ja esilämmitys/-jäähdytystoimintoja älypuhelimen MyPeugeot-sovelluksella.

MYPeugeot® SOVELLUS

 

Hyödy reaaliaikaisista yksilöllisistä palveluista, jotka on synkronoitu tiliesi kanssa ilmaisen ja suomenkielisen MyPeugeot®Edellyttää pääsyä mobiiliverkkoon   -puhelinsovelluksen kautta:

 • Näe ajoneuvosi tila (ajotiedot, sijainti).
 • Näe tulevat huollot 
 • Hallitse helposti 508 Peugeot Sport Engineeredin akun latausta ja sisälämpötilaa.
 • Suunnittele matkasi.
PEUGEOT 508 RENGASMERKINNÄT

508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED 

Tutustu Peugeotin Neo-Performancen aikakauteen ja sen uuden tehokkaan ja sähköistetyn Peugeot Sport Engineered -malliston tehokkaaseen vetovoimaan.