SKIP TO CONTENT
508 SW

PEUGEOT 508 SW HYBRID 

 Peugeot 508 SW HYBRID, huippuluokan lataushybridi farmari


PEUGEOT 508 SW

Peugeot 508 SW: huippuluokan farmari 

 

 

Peugeot 508 SW: huippuluokan lataushybridi farmari

Tutustu Peugeot 508 SW:n radikaaliin ja rohkeaan muotoiluun.

Nauti erinomaisesta ajokokemuksesta ja edistyneistä teknologisista innovaatioista.

Peugeot 508 SW on varustettu tehokkaalla ladattavalla hybridimoottorilla

 

OFFRES DU MOMENT 

HÄTKÄHDYTTÄVÄ FARMARI

Peugeot 508:n matala profiili, aggressiivinen etuosa ja terävä, dynaaminen tyyli edustavat uutta urheilullisuuden ja eleganssin aikakautta.

Veistokselliset linjat korostavat sen sulavaa, rohkeaa ja innovatiivista henkeä tilaa unohtamatta.

 

Peugeot FULL LED-TEKNOLOGIA

Näkyvyyden ja turvallisuuden optimoimiseksi niin yöllä kuin päivälläkin on Peugeot 508 SW varustettu tehokkailla Peugeot Full LED Technology -ajovaloillaSaatavana vakiona, lisävarusteena tai ei saatavilla versiosta riippuen , joissa on automaattinen korkeudensäätötoimintoToiminto korjaa automaattisesti valojen korkeuden ajoneuvon kuormituksen mukaan , LED-vilkuilla edessä ja staattisilla kaarreajovaloilla.

EROTU JOUKOSTA

Takavalot muodostuvat kolmiulotteisista, kolmea leijonankynnen raapaisua muistuttavista 3D LED –valoista, ja niissä on animointi, kun auton ovet avataan tai suljetaanSaatavana vakiona, lisävarusteena tai ei saatavilla versiosta riippuen  . Valojen voimakkuus säätyy automaattisesti valoisuuden mukaan varmistaen optimaalisen näkyvyyden.

VAIN TAIVAS KATTONA

Avattavan panoraama-kattoikkunanLisavaruste tai ei saatavilla versiosta riippuen  ansiosta näkymät ulos ovat takaistuimia myöten ainutlaatuiset.

TINKIMÄTÖN LAATU

Kehyksettömät ovet tuovat oman persoonallisen lisänsä uuden Peugeot 508 SW:n puhtaisiin linjoihin. Suunnittelussa keskityttiin luomaan esteettisesti onnistuneita yksityiskohtia tavoitteena kompromisseja vailla oleva laatumielikuva. Tasapainoiset mittasuhteet ja jokaisen yksityiskohdan viimeistely ovat tärkeä osa täydellisyyden tavoittelua.

RUNSAASTI TILAA

Tilava 503 litran tavaratilaTavaratila voidaan laajentaa kääntämällä takaistuimen selkänoja alas osittain tai kokonaan  on käytännöllinen erittäin leveän takaluukun aukon ansiosta.

Peugeot 508 SW -malliin on saatavana myös älykäs sähköinen takaluukku handsfree-toiminnollaSaatavana vakiona, lisävarusteena tai ei saatavana versiosta riippuen. , jonka avulla tavaratilan luukku voidaan avata ja sulkea  jalan heilautuksella takapuskurin alla.

PEUGEOT 508 SW HYBRID

HYBRID-merkit etulokasuojassa osoittavat, että autosi on moderni lataushybridi.

Ajaessasi sähkömoottorilla kaupunkien rajoitetun liikenteen vyöhykkeillä, aktivoituu ulkopuolelta näkyvä syaaninvärinen (tuulilasin yläosassa) LED-merkkivalo ja kertoo sähkömoottorin käytöstä.

KULJETTAJAN YMPÄRISTÖ

AINUTLAATUINEN Peugeot I-COCKPIT®

Tutustu erityisesti ladattaville hybrideille suunniteltuun ohjaamoon.

Saat kuljettajan katseen korkeudelle sijoitettuun digimittaristoon tietoa voimalähteiden käytöstä: näyttää energian käytönAjotapa: Sähköinen, Hybridi, Comfort, Sport. Comfort-tila on käytettävissä vain aktiivijousituksen kanssa, joka on saatavana vakiona, lisävarusteena tai ei saatavana versiosta riippuen.  kuten myös polttomoottorin käynnistymisen. Kapasitiivisen 10"  kosketusnäytön avulla voit personoida mittariston toimintojaTehomittari on virrankulutuksen osoitin: Charge, Eco, Sport  ja saat ajoon liittyviä tietoja: Hybridijärjestelmän toimintaa kuvaavat energiavirrat, polttoaineen ja sähkön kulutustilastot, e-Save-toiminnon aktivointi, latausasemien paikallistaminen ja sähköisen ajotilan jäljellä oleva toimintamatka.

 

LATAUSHYBRIDI-TEKNOLOGIA

10" kapasitiivinen HD-kosketusnäyttöSaatavana vakiona, lisävarusteena tai ei saatavana versiosta riippuen.  mahdollistaa akun latauksen ohjelmoinnin ja ajotietojen käytön:

  • Energiavirrat näyttävät hybridijärjestelmän toiminnassa
  • Polttoaineen ja sähkön kulutustilastot
  • Latauspisteiden sijainti ja jäljellä olevan toimintamatkan näyttöNavigoinnin kautta 
  • e-Save-toiminnon aktivointi
 

PYSY AJAN TASALLA

Toista sovelluksesi 10 tuuman HD-kapasitiivisella kosketusnäytöllä Saatavana vakiona, lisävarusteena tai ei saatavana versiosta riippuen.  käyttämällä Mirror Screen -toimintoaVakiovarusteena saatavan Mirror Screen -toiminnon avulla voit peilata älypuhelimesi sovelluksia kosketusnäytölle. Mirror Screen -toiminto toimii Android Auton (Android-älypuhelimille) tai Apple CarPlayTM:n (iOS-älypuhelimille) soveltuvin osin, mikäli sinulla on matkapuhelinsopimus ja ne ovat yhteydessä Internetiin. Ajon aikana tietyt toiminnot kyseisissä sovelluksissa poistetaan käytöstä. Tietyntyyppinen sisältö, jota voi käyttää ilmaiseksi älypuhelimellasi, vaatii maksullisen tilauksen vastaavalle hyväksytylle Android Auto- tai Apple CarPlayTM -sovellukselle.  .

Lataa älypuhelimesiValinnainen tai ei saatavilla versiosta riippuen - Induktiolataus Qi-standardin kanssa yhteensopiville laitteille.  langattomasti keskikonsolissa.

Matkusta täysin mielenrauhassa liitetyn navigoinnin avulla, mukaan lukien TomTom®-palveluiden TomTom®-palveluiden avulla kaikki ajollesi olennaiset tekijät näkyvät reaaliajassa: reaaliaikainen liikenne, huoltoasemat, pysäköintialueet, sää, paikalliset haut ja riskialueet TomTom-palveluiden toimesta (paikallisesta lainsäädännöstä riippuen). Kaikkien palvelujen tilaus sisältyy hintaan 3 vuodeksi, ja sen jälkeen sitä voidaan jatkaa tai uusia verkossa (maksullinen).  reaaliaikaiset liikennetiedot sekä yhteensopivien latauspisteiden sijainti.

FOCAL® PREMIUM HI-FI - ÄÄNENTOISTOJÄRJESTELMÄ

Hi-Fi FOCAL® -äänentoistojärjestelmäSaatavana lisävarusteena tai ei saatavana versiosta riippuen  tarjoaa puhtaan ja tarkan äänentoiston. Peugeot 508 SW -mallin Focal hi-fi -äänentoistojärjestelmä on varustettu 10 kaiuttimella ja parhaalla mahdollisella akustiikalla optimaalisen elämyksen varmistamiseksi.

 

 

RÄÄTÄLÖITY ISTUINMUKAVUUS

Optimaalisen mukavuuden takaamiseksi Peugeot 508 SW on varustettu kuljettajan ja matkustajan istuimilla, joilla on AGR-sertifikaattiAktion Gesunder Rücken. Saatavana vakiona, lisävarusteena tai ei saatavana versiosta riippuen.  Istuimet, joille on myönnetty AGR-sertifikaatti, sisältävät erittäin monipuoliset säätömahdollisuudetIstuintyynyn pituuden säätö, sähkötoiminen istuinosan kallistuksen ja ristiselän tuen säätö. . 

Kaikkein parhaimman mukavuuden saavuttamiseksi tarjolla on sähkösäätöiset AGR-etuistuimet monipistehierontajärjestelmälläLisävaruste tai ei saatavilla versiosta riippuen .

RUNSAASTI SÄILYTYSTILAA

Ohjaamon ympärillä on lukuisia säilytystiloja.

Ovien karttataskujen lisäksi keskikonsolissa on runsaasti säilytystilaa pikkutavaroille.

Myös takamatkustajille on tarjolla runsaasti säilytystiloja. 

MATERIAALEILLA ON MERKITYSTÄ

Peugeot 508 SW:n materiaalit ovat korkealaatuisia ja ajattomia. Istuudu sisään, sulje ovi ja rentoudu. Jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu ennenkokemattoman ajoelämyksen varmistamiseksi. 
VAPAUS VALITA

Koe Peugeot 508 SW:n esimerkillinen ajettavuus:

  • Lataushybridissä arvostat monipuolisuutta ja taloudellisuutta. Sähkötilassa nautit ajamisesta täydellisessä hiljaisuudessa

TEE AUTOILUSTASI HELPPOA

Tutustu MyPeugeot -mobiiliapplikaation tarjoamiin maksuttomiin lisäpalveluihinSovelluksen avulla voit etähallita latausta tai esiasettaa ajoneuvosi lämpötilan.   
TEKNOLOGIA

NIGHT VISION -pimeänäkökamera

 

Night Vision –pimeänäköjärjestelmäLisävaruste tai ei saatavilla versiosta riippuen  käyttää infrapunakameraa auton edessä liikkuvien, lämpöä tuottavien objektien havaitsemiseksi yöaikaan tai huonoissa olosuhteissa jopa 200 metrin päähän. Peugeot 508 SW on varustettu myös muilla lukuisilla ajoavustinjärjestelmillä, jotka parantavat turvallista ajokokemustasi.

 
 

PUOLIAUTONOMINEN AJAMINEN

 

Pack Drive AssistSaatavana vakiona, lisävarusteena tai ei saatavana versiosta riippuen.  -järjestelmän avulla voit ajaa puoliautonomisesti. Etuosan tutkan ja tuulilasin yläosaan sijoitetun kameran avulla Stop & Go -järjestelmällä varustettu mukautuva vakionopeudensäädin sopeuttaa ajonopeutesi edellä ajavan mukaan sopivan etäisyyden säilyttämiseksi. Järjestelmä sisältää myös ajolinja-avustimen.

 

360 -PYSÄKÖINTIKAMERA

 

360-pysäköintikameraLisavaruste tai ei saatavilla versiosta riippuen  tarjoaa apua tasku- ja sivupysäköintiin. Järjestelmä auttaa myös pysäköintipaikasta poistumisessa.

OPTIMOI TOIMINTAMATKA

Valitse matkaasi ja ajotapaasi sopivin ajotila:

 

Täyssähköinen ajotila on käytettävissä kaikissa näissä vaihtoehdoissa akun lataustehosta ja ajotavasta riippuen.

JARRUTUSENERGIAN TALTEENOTTO

BRAKE-toimintoB-tila  mahdollistaa tehokkaamman jarrutusenergian talteenoton.

Moottorijarrutuksena toimiessaan lataa myös akkua.

Kuljettaja voi aktivoida toiminnon vaihteenvalitsimesta ajotilasta riippumatta.

300 V LITIUM-IONI AKKU

Toimintamatka 100 % sähköisessä ajotilassa on jopa 60 km WLTP Sähkökäytössä toimintamatka on 55-60 km riippuen varustetasosta ja lisävarusteista lisävarusteista. Kantama voi vaihdella todellisten ajo-olosuhteiden mukaan (sää, ajotyyli jne.)

Akun kapasiteetti 12.4 kWh.

Korkeajänniteakku on sijoitettu takaistuimen alle, näin sillä ei ole vaikutusta matkustamon tai tavaratilan suuruuteen.

e-SAVE -toiminnon avulla kuljettajan on mahdollista varata sähköenergiaa (10 km, 20 km tai maksimi). Kuljettaja voi käyttää tätä reserviä milloin tahansa ajon aikana, erityisesti ajaessaan taajama-alueilla, jonne pääsy on rajoitettua polttomoottorilla.

 

TEKNISET TIEDOT

 TOIMINTASÄDE JA LATAUSAIKA

Peugeot 508 HYBRID-mallin arvioidut latausajat 0 - 100 %:

  • 1 h 45 min Wall Box -latauslaitteella (32 A)
  • 7 h normaalilla kotitalouspistokkeella (8 A)
 

MITAT

Peugeot 508 SW ULKOMITAT

 
 

 

Peugeot 508 SW SISÄMITAT

Peugeot 508 SW TAVARATILAN MITAT
 
 
  • 530  litraa
  • jopa 1,780 litraa takaistuimet alas käännettäessä
PEUGEOT 508 SW RENGASMERKINNÄT
 LISÄVARUSTEET