Palvelut poikkeustilanteessa (COVID-19) Lue lisää

DESIGN JA MUKAVUUS

DESIGN JA MUKAVUUS

Ilmeikkään PEUGEOT Expertin virtaviivaiset linjat huokuvat voimaa. Ne muodostavat mielikuvan tilavasta ja toiminnallisesta sisätilasta.

ULKOPUOLEN DESIGN

PEUGEOT Expertin ilmaisuvoimainen design huokuu vankkuutta ja hienostunutta tyyliä.
Keula, ohjaamo ja kuormatila muodostavat mittasuhteiltaan harmonisen kokonaisuuden. Puhdaslinjaiset muodot korostavat virtaviivaisen modernia olemusta, ja korkealle sijoitettu pysty jäähdyttimen säleikkö viimeistelee voimaa huokuvan ilmeen. Tämän pakettiauton tunnistat heti ensi silmäyksellä.
Style Packi ja sen LED-ajovalot viimeistelevät hienostuneen ilmeen.

SISÄTILAN MUKAVUUS

PEUGEOT Expert -pakettiauton sisätila on suunniteltu ajomukavuutta silmällä pitäen. Astinlauta helpottaa nousemista istuimelle, jonka korkea sijainti tarjoaa kuljettajalle optimaalisen näkyvyyden ympäristöön. Käytännöllisyyttä korostavalla kuljettajanpaikalla ajoasento on ergonominen. Kuljettaja voi nauttia henkilöauton tasoisesta ajomukavuudesta, minkä lisäksi hänellä on käytettävissään runsaasti erilaisia säilytyslokeroita.
Tartu ohjauspyörään ja koe uudenlainen ajoelämys tuulilasiin heijastuvan mittaristonäytöni ja lukuisten ajoavustinjärjestelmieni ansiosta.
PEUGEOT Expertin Moduwork-väliseinän kirjoitusalusta on helppo kääntää esiin keskikyynärnojan kanssa ja suunnata sitten itselle sopivaan asentoon. Sen ansiosta kuljettajanpaikka muuntuu hetkessä liikkuvaksi toimistoksi, joka on samalla sekä ergonominen että käytännöllinen.
Integroidulla latausjohdolla varustettu älypuhelintelinei sekä tablettitelinei helpottavat työskentelyä. Niiden ansiosta digitaaliset työvälineesi ovat aina näköpiirissäsi ja suoraan käden ulottuvilla.

LIITETTÄVYYS

/image/99/7/peugeot_expert_layout6-1.87997.jpg
/image/99/8/peugeot_expert_layout6-3.87998.jpg

Uuden sukupolven integroitu 3D-navigointijärjestelmä, jossa on puheentunnistustoimintoi helpottaa päivittäistä matkantekoa. Kosketusnäytön kautta käytettävä järjestelmä sisältää erilaisia tietoyhteyspalveluja.
Mirror Screen* -toiminnon käyttäminen onnistuu helposti liittämällä älypuhelimesi kojelaudan USB-porttiin. Puhelimesi sovellukset näytetään 7" kosketusnäytössä, josta käsin ne ovat myös suoraan käytettävissäsi.

*Vain MirrorLink®- tai Apple CarPlayTM -sertifioidut sovellukset toimivat auton ollessa pysähdyksissä sekä liikkuessa tilanteen mukaan. Ajettaessa tietyt kyseisten sovellusten toiminnot estetään. Tietynlaiset älypuhelimen kautta ilmaiseksi käytettävät sisällöt voivat edellyttää maksullisen MirrorLink®- tai Apple CarplayTM -sertifioidun sovelluksen ostamista. Mirror Screen -toiminto hyödyntää MirrorLink®-tekniikkaa MirrorLink®-yhteensopivissa Android-, Blackberry- ja Windows Phone -puhelimissa ja Apple CarPlayTM -tekniikkaa iOS-puhelimissa. Edellytyksenä on, että käyttäjällä on matkapuhelinliittymä, johon sisältyy internetyhteys. Uusissa matkapuhelimissa kyseisiä tekniikoita otetaan käyttöön pikku hiljaa.