Palvelut poikkeustilanteessa (COVID-19) Lue lisää

KUORMAUS

PEUGEOT Expert -pakettiauton helppokäyttöisten varusteiden avulla voit tehostaa työskentelyä ja parantaa siten myös tuottavuutta.

MODUWORK-KONSEPTI

/image/99/9/peugeot_expert_layout7-4.87999.jpg
/image/00/0/peugeot_expert_layout7-5.88000.jpg
/image/00/1/peugeot_expert_layout7-6.88001.jpg

Expert-pakettiauton muunneltavuutta lisää Moduwork-istuin, joka tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden vapaina olevien paikkojen hyödyntämiseen. Etumatkustajan istuin voidaan nostaa ylös ja kääntää piiloon, jolloin käyttöön vapautuu lisää tasaista lattiatilaa.
Kun väliseinän kookas luukku avataan, kuormapituus kasvaa neljään metriin, jolloin pakettiautossa voidaan kuljettaa kätevästi pitkiäkin esineitä.
Voit muuntaa PEUGEOT Expert -pakettiautosi liikkuvaksi toimistoksi koska tahansa. Sinun tarvitsee vain kääntää keskikyynärnoja alas ja saat käyttöösi käytännöllisen kirjoitusalustan, jonka voit suunnata itsellesi sopivalla tavalla.
 

HANDSFREE-SIVULIUKUOVET

i

Kun PEUGEOT Expert -pakettiautossasi on handsfree-sivuliukuoveti, auton lukituksen avaaminen onnistuu vaivattomasti jalkaa takapuskurin kulman alla heilauttamalla, jolloin kyseisen kulman puoleinen sivuliukuovi avautuu. Oven sulkeminen ja auton lukitseminen tapahtuu samalla tavalla, kun olet lähdössä pois. Jos kädet ovat täynnä tavaraa, niitä ei tarvitse laskea maahan: riittää, että elektroninen avain on taskussasi.

SISÄTILA

i

PEUGEOT Expert -pakettiautossa kompaktit ulkomitat on yhdistetty maksimaalisiin kuormankuljetusominaisuuksiin, jotka edustavat kyseisen kokoluokan parhaimmistoa.
Pakettiauto- ja miehistöohjaamomalleissa on symmetriset peräovet, joihin on saatavana lämmitettävät lasit ja pyyhkimet.

250° avautuvat peräovet eivät ole koskaan muiden tiellä tavaroita kuormatessasi tai purkaessasi. Ne ovat saatavana pitkään korimalliini, eivätkä ne rajoita sivuliukuovien avautumista.

AMMATTIVARUSTELUT

/image/00/4/peugeot_expert_layout6-4.88004.jpg
/image/00/5/peugeot_expert_layout6-2.88005.jpg

Saatavana on kuormatilan vaneriverhous, joka käsittää joko pelkän lattian tai myös seinälevyt ja pyöränkotelot i.

PEUGEOT Expert -pakettiautossa on myös kuormansidonta- ja kiinnitysjärjestelmä.
Tavallisen väliseinän lisäksi saatavana on eristyslasilla varustettu ikkunallinen väliseinäi. Se lisää matkustajien turvallisuutta ja parantaa lisäksi akustista ja lämpömukavuutta. Kyseisen väliseinän yhteydessä kuljettaja voi hyödyntää istuimensa selkänojan lisäsäätömahdollisuuksia, jotka parantavat ergonomiaa ja mukavuutta entisestään.