PEUGEOT-FARMARIT

/image/62/5/2.419625.jpg

Peugeotin farmarimallisto koostuu monitoimisista, urheilullisista perheautoista, jotka on varustettu persoonallisuudella ja sulavalinjaisella muotoilulla. Ajoavustinjärjestelmien ansiosta matkanteko on entistä intuitiivisempaa. Uusi 508 SW nyt myynnissä Peugeot-liikkeissä!

LUONNETTA JA URHEILULLISUUTTA

Dynaamisen ilmeensä ansiosta Peugeotin farmarimallisto vetoaa urheilullisista autoista pitäviin. Omintakeiset ajovalot, tyylikäs ja samalla urheilullinen muotoilu eivät jää huomaamatta. 

MUUNNELTAVUUS HUIPUSSAAN

Avarien tavara- ja matkustamotilojensa ansiosta Peugeot-farmarit soveltuvat koko perheen jokapäiväiseen elämään: koulumatkoille, ostosmatkoille, lomamatkoille…Matalan nostokynnyksen ansiosta ne selviävät vaativimmistakin haasteista kaikissa tilanteissa.

SUORITUSKYKYÄ JA TEHOKKUUTTA

Valitset sitten PureTech-bensiinimoottorin tai BlueHDi-dieselmoottorin, voit olla varma, että Peugeot-farmarit ovat suorituskyvyltään  ja polttoaineen kulutukseltaan taloudellisia. Tarjolla on joko BVM-manuaalivaihteisto tai EAT8-automaatti.

TEKNOLOGIAA JA AJOMUKAVUUTTA

Farmariautomme on varustettu kosketusnäytöllä, navigointijärjestelmällä ja Peugeot i-Cockpit® -ohjaamolla. Näkyvyys ulos on erinomainen ja ajomukavuus esimerkillinen. Useat ajoavustinjärjestelmät (jarrutus, pysäköinti) varmistavat optimaalisen turvallisuuden.

TUTUSTU PEUGEOTIN FARMARIMALLISTOON