PEUGEOT-FARMARIT

/image/62/5/2.419625.jpg

Peugeotin farmarimallisto kostuu monitoimisista, urheilullisista perheautoista, jotka on varustettu persoonallisuudella ja sulavalinjaisella muotoilulla. Ajoavustinjärjestelmien ansiosta matkanteko on entistä intuitiivisempaa. Uusi 508 SW nyt ennakkomyynnissä!

LUONNETTA JA URHEILULLISUUTTA

Dynaamisen ilmeensä ansiosta Peugeotin farmarimallisto vetoaa urheilullisista autoista pitäviin. Omintakeiset ajovalot, tyylikäs ja samalla urheilullinen muotoilu eivät jää huomaamatta. 

MUUNNELTAVUUS HUIPUSSAAN

Avarien tavara- ja matkustamotilojensa ansiosta Peugeot-farmarit soveltuvat koko perheen jokapäiväiseen elämään: koulumatkoille, ostosmatkoille, lomamatkoille…Matalan nostokynnyksen ansiosta ne selviävät vaativimmistakin haasteista kaikissa tilanteissa.

SUORITUSKYKYÄ JA TEHOKKUUTTA

Valitset sitten PureTech-bensiinimoottorin tai BlueHDi-dieselmoottorin, voit olla varma, että Peugeot-farmarit ovat suorituskyvyltään  ja polttoaineen kulutukseltaan taloudellisia. Tarjolla on joko BVM-manuaalivaihteisto tai EAT6-automaatti (tai EAT8i uudessa 308 SW:ssä).

TEKNOLOGIAA JA AJOMUKAVUUTTA

Farmariautomme on varustettu kosketusnäytöllä, navigointijärjestelmällä ja Peugeot i-Cockpit® -ohjaamolla (koskee uutta 308 SW:tä). Näkyvyys ulos on erinomainen ja ajomukavuus esimerkillinen. Useat ajoavustinjärjestelmät (jarrutus, pysäköinti) varmistavat optimaalisen turvallisuuden.

TUTUSTU PEUGEOTIN FARMARIMALLISTOON