Palvelut poikkeustilanteessa (COVID-19) Lue lisää

PEUGEOT-HATCHBACKIT

/image/25/0/peugeot-308-2017-102-fr.318250.jpg

Peugeotin hatchback- eli 5-oviset viistoperäiset versiot ovat tyyliltään vakuuttavia, suorituskyvyltään optimaalisia ja tarjoavat vertaansa vailla olevaa mukavuutta.

TYYLIÄ JA DYNAAMISUUTTA

Viimeistellyn muotoilunsa ansiosta Peugeotin hatchbackit  ovat ensi silmäyksellä tunnistettavissa. Keulaa koristavat omaperäiset ajovalot, jotka luovat intensiivisen katseen. Sulavat linjat korostavat auton monipuolisuutta ja dynaamisuutta.

SUORITUSKYÄ JA TEHOKKUUTTA

Peugeotin hatchback-mallisto on varustettu innovatiivisilla voimanlähteillä, jotka soveltuvat erinomaisesti tämän päivän haasteisiin PureTech-bensiinimoottorien ja BlueHDi-dieselmoottorien sekä EAT8-automaattivaihteiston ansiosta. Suorituskyky on huippuluokkaa niin polttoaineen kulutuksen kuin CO2-päästöjenkin osalta.

MUKAVUUTTA JA ERGONOMIAA

Hatchback-mallistomme tarjoaa avaraa tilaa ja runsaasti säilytystiloja. Mukavat istuimet ja korkealuokkaiset materiaalivalinnat tekevät Peugeotin hatchbackeista nautinnolliset ajaa.

YHTEYDENPITO JA AJOKOKEMUS

Hatchback-mallistomme on varustettu laajalla valikoimalla erilaisia teknologisia ratkaisuja (kosketusnäyttö, yhteydenpito, Peugeot i-Cockpit jne)i sekä lukuisalla määrällä erilaisia ajoavustinjärjestelmiä. Kaikki matkustajat nauttivat lisääntyneestä turvallisuudesta. 

TUTUSTU PEUGEOTIN HATCHBACK-MALLISTOON