Palvelut poikkeustilanteessa (COVID-19) Lue lisää

PEUGEOT-KAUPUNKIAUTOT

Uusi Peugeot 208

Peugeotin kaupunkiautomallisto koostuu nykyaikaisista hyvät yhteydenpito-ominaisuudet omaavista autoista, joilla liikkuminen kaupungin kapeilla kaduilla on vaivatonta. Kompaktit mitat ja vahva muotoilu tuovat tyyliä ja ketteryyttä liikkumiseen. Ympäristöarvot huomioonottavina ja kustannustehokkaina ne soveltuvat mitä parhaiten jokapäiväiseen kaupunkiajoon.

MODERNI JA AISTIKAS

Dynaamisen olemuksen ja kompaktien mittojen ansiosta Peugeotin kaupunkiautoilla on itsestäänselvä paikkansa kaupungeissamme. Sporttiset ja atleettiset muodot erottuvat edukseen. Kun valitset kaupunkiautoksesi Peugeotin, olet tehnyt tyylikkään ja modernin valinnan. 

MUKAVUUTTA JA KÄYTÄNNÖLLISYYTTÄ

Kompakteina kooltaan ja helppoina käsitellä Peugeotin kaupunkiautot vastaavat kaikkiin kaupunkiautoilun kuten pysäköinnin asettamiin haasteisiin. Ketterät ja älykkäät pikkuautot ovat helppoja käsitellä kaupungin kapeimmillakin kujilla. Autojen suunnittelussa on kiinnitetty huomiota matkustusmukavuuteen, säilytystiloihin ja optimaaliseen ergonomiaan.

SUORITUSKYKY JA TEHOKKUUS

Automme ottavat ympäristöarvot mainiosti huomioon: PureTech-bensiinimoottorit ja BlueHDi-dieselmoottorit ovat kulutukseltaan ja CO2-päästöiltään alhaisia varmistaen taloudellisen ajettavuuden. Valittavana on useissa malleissa myös täysin sähköinen tai lataushybridimalli.

TEKNOLOGIAA*

Peugeotin kaupunkiautot on varustettu monenlaisella nykyaikaisella teknologialla kuten kosketysnäyttö, Mirror Screen -toiminto, Bluetooth, navigointi ja ajoavustimet (pysäköinti, jarrutus), jotka lisäävät mielenrauhaa ja ajomukavuutta.

*Vakio- tai lisävaruste, tarkemmin ko. mallin hinnastossa

TUTUSTU PEUGEOTIN KAUPUNKIAUTOIHIN