Palvelut poikkeustilanteessa (COVID-19) Lue lisää

PEUGEOT-PERHEAUTOT

/image/38/2/header-peugeot-5008-2009rc-007.715382.jpg

Perheautomallistomme koostuu monikäyttöisistä vaihtoehdoista, jotka täyttävät monenlaiset päivittäiset tarpeet. Matkustamo ja matkustusmukavus miellyttävät varmasti kaikkia, myös nuorimpia matkustajia. Vanhemmat arvostavat myös auton ulkoisia piirteitä ja sen monia ominaisuuksia.

MODERNI MUOTOILU

Perheautomme ovat muotoilultaan moderneja tyylikkyyden yhdistyessä vankkuuteen. Sisätiloissa huomio kiinnittyy  materiaalivalintoihin ja viimeistelyyn, jotka luovat ylellisen tunnelman ja tarjoavat matkustusmukavuutta koko perheelle.

SUORITUSKYKYÄ JA TEHOKKUUTTA

PureTech- ja BlueHDi-moottorit varmistavat taloudellisen polttoaineen kulutuksen ja alhaiset CO2-päästöt. Moderni EAT8-automaattivaihteisto ja BVM-manuaalivaihteisto soveltuvat kaikenlaisiin ajotapoihin.

TILAA JA MUKAVUUTTA

Perheautomme on suunniteltu antamaan mahdollisimman paljon tilaa ja mukavuutta kaikille matkustajille. Ne on räätälöity perheen jokapäivästä käyttöä varten (koulukuljetuksiin, työmatkoille, lomamatkoille…). Tavaratilan nostokynnys on matala ja muunneltavuus optimaalinen. 

TURVALLISUUTTA JA TEKNOLOGIAA

Perheen matkustusturvallisuus on ratkaisevan tärkeää. Siksi perheautomme on varustettu viimeisimmällä teknologialla: turvatyynyt, ABS, ESP, Mirror Screen ja navigointi. Grip Control -järjestelmä (ainoastaan 5008:ssa) varmistaa turvallisuuden. Hyödy Peugeot i-Cockpit® -ohjaamon high-tech -ympäristöstä ja sen tarjoamista personoitavista digitaalisista yhteydenpitojärjestelmistä.

TUTUSTU PERHEAUTOIHIMME