Palvelut poikkeustilanteessa (COVID-19) Lue lisää

SEDAN JA HATCHBACK MALLISTO

peugeot 508

PEUGEOT SEDAN-MALLISTO

Peugeotin sedan-mallit erottuvat tyylikkäällä ja virtaviivaisella muotoilullaan. Ne tarjoavat suorituskykyä jokapäiväiseen käyttöön sekä ainutlaatuista mukavuutta kuljettajalle ja matkustajille. Peugeot sedanien huipputekniset ominaisuudet aikaansaavat täysin uuden ajoelämyksen.

TYYLIKÄS LUONNE

Sedan-malleissamme korostuu hienostunut muotoilu ja ilmeikäs ulkonäkö, joka on heti tunnistettavissa Peugeotiksi. Peugeotille ominaiset ajovalot ja etusäleikkö yhdessä luovat modernin ilmeen. Sedanimme ovat vahvasti urheilullisia eikä niissä ole tehty myönnytyksiä dynaamiseen ulkonäön suhteen.

MUKAVUUDEN HUIPPUA

Peugeotin sedan-mallien sisätilat ovat huippuluokkaa. Materiaalivalintoihin on kiinnitetty erityistä huomiota, jotta taataan ainutlaatuinen matkustusmukavuus. Matkustamo on avara täynnä käytännöllisiä säilytystiloja. Viimeistelty verhoilu antaa viimesilauksen poikkeukselliselle tunnelmalle.

TALOUDELLISUUTTA JA TEHOKKUUTTA

Peugeotin sedanit on varustettu viimeisimmän sukupolven PureTech bensiini- ja BlueHDi-dieselmoottoreilla, jotka vähentävät polttoaineen kulutusta ja hiilidioksidipäästöjä.  Saatavilla manuaali- tai automaattivaihteistolla, tämä moottorivalikoima täyttää kaikki tarpeesi. Valittavanasi on myös 508 sedan ladattavana hybridinä.

AINUTLAATUINEN AJOELÄMYS

Peugeot sedanilla koet ainutlaatuisen, intuitiivisen ajoelämyksen.  Tarjolla lukuisa määrä uusimman sukupolven turvallisuus- ja ajoavustinjärjestelmiä, kuten aktiivinen hätäjarrutustoiminto, kaistavahti, mukautuva vakionopeudensäädin, Peugeot i-Cockpit... 

PEUGEOTIN HATCHBACK-MALLISTO

/image/73/3/peugeot-208-1902hm102.515733.jpg

Peugeotin hatchback- eli 5-oviset viistoperäiset versiot ovat tyyliltään vakuuttavia, suorituskyvyltään optimaalisia ja tarjoavat vertaansa vailla olevaa mukavuutta.

TYYLIÄ JA DYNAAMISUUTTA

Viimeistellyn muotoilunsa ansiosta Peugeotin hatchbackit  ovat ensi silmäyksellä tunnistettavissa. Keulaa koristavat omaperäiset ajovalot, jotka luovat intensiivisen katseen. Sulavat linjat korostavat auton monipuolisuutta ja dynaamisuutta.

SUORITUSKYÄ JA TEHOKKUUTTA

Peugeotin hatchback-mallisto on varustettu innovatiivisilla voimanlähteillä, jotka soveltuvat erinomaisesti tämän päivän haasteisiin PureTech-bensiinimoottorien ja BlueHDi-dieselmoottorien sekä EAT8-automaattivaihteiston ansiosta. Suorituskyky on huippuluokkaa niin polttoaineen kulutuksen kuin CO2-päästöjenkin osalta.

MUKAVUUTTA JA ERGONOMIAA

Hatchback-mallistomme tarjoaa avaraa tilaa ja runsaasti säilytystiloja. Mukavat istuimet ja korkealuokkaiset materiaalivalinnat tekevät Peugeotin hatchbackeista nautinnolliset ajaa.

YHTEYDENPITO JA AJOKOKEMUS

Hatchback-mallistomme on varustettu laajalla valikoimalla erilaisia teknologisia ratkaisuja (kosketusnäyttö, yhteydenpito, Peugeot i-Cockpit jne)i sekä lukuisalla määrällä erilaisia ajoavustinjärjestelmiä. Kaikki matkustajat nauttivat lisääntyneestä turvallisuudesta.