Peugeot sedanit

/image/95/6/pc05-peugeot-508-2018-076-fr.433314.43.489956.jpg

Peugeotin sedan-mallit erottuvat tyylikkäällä ja virtaviivaisella muotoilullaan. Ne tarjoavat suorituskykyä jokapäiväiseen käyttöön sekä ainutlaatuista mukavuutta kuljettajalle ja matkustajille. Peugeot sedanien huipputekniset ominaisuudet aikaansaavat täysin uuden ajoelämyksen.

TYYLIKÄS LUONNE

Sedan-malleissamme korostuu hienostunut muotoilu ja ilmeikäs ulkonäkö, joka on heti tunnistettavissa Peugeotiksi. Peugeotille ominaiset ajovalot ja etusäleikkö yhdessä luovat modernin ilmeen. Sedanimme ovat vahvasti urheilullisia eikä niissä ole tehty myönnytyksiä dynaamiseen ulkonäön suhteen.

MUKAVUUDEN HUIPPUA

Peugeotin sedan-mallien sisätilat ovat huippuluokkaa. Materiaalivalintoihin on kiinnitetty erityistä huomiota, jotta taataan ainutlaatuinen matkustusmukavuus. Matkustamo on avara täynnä käytännöllisiä säilytystiloja. Viimeistelty erhoilu antaa viimesilauksen poikkeukselliselle tunnelmalle.

TALOUDELLISUUTTA JA TEHOKKUUTTA

Peugeotin sedanit on varustettu viimeisimmän sukupolven PureTech bensiini- ja BlueHDi-dieselmoottoreilla, jotka vähentävät polttoaineen kulutusta ja hiilidioksidipäästöjä. Saatavilla manuaali- tai automaattivaihteistolla, tämä moottorivalikoima täyttää kaikki tarpeesi.

AINUTLAATUINEN AJOELÄMYS

Peugeot sedanilla koet ainutlaatuisen, intuitiivisen ajoelämyksen.  Tarjolla lukuisa määrä uusimman sukupolven turvallisuus- ja ajoavustinjärjestelmiä, kuten aktiivinen hätäjarrutustoiminto, kaistavahti, mukautuva vakionopeudensäädin, Peugeot i-Cockpit... 

TUTUSTU PEUGEOTIN SEDANEIHIN