PEUGEOT SUV:T

Peugeot SUV-mallisto
Peugeot SUV-mallisto

LEIJONALAUMA ISKUSSA

UUSI PEUGEOT SUV-MALLISTO

Monipuolisesta SUV-mallistosta löydät juuri  mielesi mukaisen ja tarpeisiisi sopivan katumaasturin. SUV-mallimme tarjoavat ajoelämyksen vailla vertaa - nämä mallit sinun on koettava itse! 

HIENOSTUNUT MUOTOILU JA URHEILULLINEN ULKONÄKÖ

SUV-malleissa yhdistyy vankkuus tyylikkyyteen, Peugeotille tuttuun tapaan. Muotoilussa erottuu korotettu maavara, vaakasuora konepelti, pystysuuntainen etusäleikkö ja vahvistetut pyöränaukot.

SUORITUSKYKYÄ JA TEHOKKUUTTA

Tehokasta tehokkuutta ja teknologiaa tarjoavat SUV-malliemme PureTech-bensiinimoottorit ja BlueHDi-dieselmoottorit ovat CO2-päästöiltään alhaisia. EMP2-perusrakenteelle pohjautuvat uudet SUV:t, Peugeot 3008 ja 5008, ovat  suorituskyvyltään tehokkaita  ja polttoaineen kulutukseltaan alhaisia. Manuaalivaihteistot BVM5/BVM6  sekä automaattivaihteisto EAT6i (Efficient Automatic Transmission 6) yhdistävät ajonautinnon tehokkuuteen. 

MUKAVUUTTA JA MUUNNELTAVUUTTA

Peugeotin SUV-mallistossa kiinnittyy huomio tilavaan ja avaraan matkustamoon, joka tarjoaa erinomaisen matkustusmukavuuden sekä suuren määrään säilytystiloja. Tilaa on 5-7i hengelle. Avara matkustamo yhdistyy suurikokoiseen tavaratilaan. Takaistuimet ovat taitettavissa ja muunneltavuus näin optimaalinen kaikenlaisilla matkoilla ja erilaisten aktiviteettien yhteydessä.

DYNAAMISUUTTA JA ERGONOMIAA

Kaikki SUV-mallimme ovat tunnettuja dynaamisista ominaisuuksistaan. Niissä yhdistyvät monenlaiset teknologiat varmistaen esimerkillisen ajomukavuuden. Korotettu ajoasento tarjoaa paremman näkyvyyden lisäksi myös paremman ajonautinnon. Peugeot i-Cockpit® -ohjaamo käsittää korkealle sijoitetun mittariston ja kosketusnäytön, jotka yhdessä varmistavat innovatiivisen ajettavuuden ja erinomaisen käsiteltävyyden. Ajoavustinjärjestelmät vahvistavat ajokokemusta ja matkustajien turvallisuutta.  

PEUGEOT 2008 SUV

2008

PEUGEOT 2008 on kompakti katumaasturi, jonka määrätietoinen luonne näkyy jämäkässä olemuksessa. Tässä kompaktissa katumaasturissa yhdistyy hyvä varustelu ja upea hinta-laatusuhde.

PEUGEOT 3008 SUV

3008

PEUGEOT 3008 SUV on sulavalinjainen ja erottuva katumaasturi. Lanseerauksensa jälkeen Peugeot 3008 SUV on voittanut yli 30 kansainvälistä palkintoa, mukaan lukien arvostetun Vuoden Auto 2017 Euroopassa -palkinnon. Peugeot 3008 SUV on vakuuttanut ihmiset ympäri maailmaa tyylikkän muotoilunsa, varustelunsa sekä tietenkin innovatiivisen PEUGEOT iCockpit -ohjaamonsa ansiosta.

PEUGEOT 5008 SUV

5008

"Tällä hetkellä on vaikea keksiä samaan hintaan parempaa isoa perheautoa". Tekniikan maailma 21/2017

Uuden Peugeot 5008 SUV:n modernit linjat tekevät vaikutuksen jo ensisilmäyksellä. Tähän 5-7-paikkaiseen* SUV:hen on yhdistetty erittäin onnistuneesti ison auton tyylikkyys ja erinomaiset ajo-ominaisuudet.  Eipä ihme, että Tuulilasi valitsi Peugeot 5008 SUV:n   Vuoden Valinnaksi 2017 Perheauto-kategoriassa.

TUTUSTU PEUGEOTIN SUV-MALLISTOON