Palvelut poikkeustilanteessa (COVID-19) Lue lisää
508
508

508 Sedan

PEUGEOT 508 SEDAN

Koe Peugeot 508: mullistava sedan, joka tarjoaa huippuluokan teknisiä ominaisuuksia sekä intensiivisen ajoelämyksen.

VERTAANSA VAILLA OLEVA PEUGEOT I -COCKPIT®

/image/65/2/pc05-peugeot-508-2018-041-fr.486652.jpg

OTA OHJAT KÄSIISI.
Istuuduttuasi PEUGEOT 508:aan pääset nauttimaan viimeisintä teknologiaa edustavasta PEUGEOT i-Cockpit® -ohjaamosta kompakteine ohjauspyörineen, korkealle sijoitetusta, personoitavastai mittaristosta sekä 10” HD -kosketusnäytöstäi. Tunnet kuinka mukava on koskettaa Toggle Switches -painikkeita ja sormenpäillä säätää auton eri toimintoja.

YHDISTETTÄVYYS

/image/65/3/pc05-peugeot-508-2018-413-fr-lf14-wip.486653.jpg

YHTEYDET ULKOMAAILMAAN.
Voit siirtää tärkeimmät sovelluksesi kapasitiiviselle 10”i-kosketusnäytölle Mirror Screeni-toiminnon avulla ja jättää älypuhelimesi latautumaan keskikonsoliini. Ääniohjattava 3D-navigointi varmistaa turvallisen perillepääsyn. PEUGEOT i-Cockpit® Amplifyi mahdollistaa matkustamotunnelman personoinnin. Aktiivisesti säätyvän jousituksen ansiosta ajotuntuman voi personoida mieleisekseen.

MUKAVAT SISÄTILAT

MUKAVUUTTA MITTOJEN MUKAAN.
Parhaan mahdollisen mukavuuden varmistamiseksi kaikissa olosuhteissa on PEUGEOT 508:aan tarjolla AGRi-sertifioidut istuimet kuljettajalle ja etumatkustajalle. Istuimien ergonomiaan ja säätömahdollisuuksiini on kiinnitetty erityistä huomiota. Optimaalisen mukavuuden takaavat sähkösäätöiset ja sähkömuistilla varustetut lämmitettävät istuimet, joihin on saatavana myös monipistehierontatoimintoi.

FOCAL® PREMIUM ÄÄNENTOISTOJÄRJESTELMÄ

HI-FI FOCAL® , ÄÄNEN PUHTAUTTA. 
Hi-Fi FOCAL® -äänentoistojärjestelmäi tarjoaa puhtaan ja tarkan äänentoiston. PEUGEOT 508 on varustettu 10 kovaäänisellä ja parhaalla mahdollisella akustiikalla optimaalisen Hi-Fi -elämyksen varmistamiseksi.

ROAD PERFORMANCE

INTENSIIVISTÄ AJONAUTINTOA.
PEUGEOT 508:n suunnittelussa on hyödynnetty viimeisintä sukupolvea edustavaa teknologista kehitystä. Tunnokkaan ohjauksensa, hyvän ohjattavuutensa, esimerkillisen tieotteensa ja säätyvän iskunvaimennuksensai ansiosta PEUGEOT 508 vapauttaa kuljettajan nauttimaan ajoelämyksistä täysin siemauksin.