/image/39/7/peugeot-par-2018-044-fr.460397.jpg

Ammattilaisten toimivaksi ja laadukkaaksi testaama PEUGEOT Partner tulee nyt markkinoille uuden sukupolven versiona, ajomukavuudeltaan vertaansa vailla olevana hyötyajoneuvona, jossa on uutuutena PEUGEOT i-Cockpit® -ohjaamo. TULOSSA ALKUVUONNA 2019.

MUOTOILULTAAN VANKKA JA VAKUUTTAVA

Uusi PEUGEOT Partner on mittasuhteiltaan tasapainoinen, ketterä ja kompakti pakettiauto. Keula on muotoilultaan voimakas, konepelti lyhyt ja etusäleikkö suorakaiteen muotoinen. Aiempaa edemmäs sijoitettu tuulilasi ja kromikoristeiset ajovalot vahvistavat uutta PEUGEOT-identiteettiä. Korkea vyötärölinja sekä optimaaliset  etu- ja takaylitykset antavat voimaa uudelle PEUGEOT Partner -mallistolle. Oman lisänsä uutuuden persoonalliseen ulkomuotoon tuo Pack Grip -varustepaketti isokokoisine pyörineen ja korotettuine maavaroineen.

UUSI PEUGEOT PARTNER KAIKENLAISIIN AKTIVITEETTEIHIN

Asiakkaiden monenlaisten tarpeiden täyttämiseksi on uuteen PEUGEOT Partner -mallistoon tarjolla:

 • 2 pituutta: Normaali / M ja Pitkä / XLi 
 • 2 hyötykuormaa: 650 kg ja 1000 kg
 • ASPHALT-versio niille, jotka ajavat todella pitkiä matkoja
 • GRIP-versio niille, jotka ajavat päällystettyjen teiden ulkopuolella
 • ja aina myös räätälöidyt PRO- ja PREMIUM-versiot erikoistarpeita varten.

PARTNER ASPHALT

/image/37/4/k9-vu-3-4-avd-l1-asphalt-fond-studio.460374.jpg

PARTNER GRIP

/image/37/6/l2-3-4-avd-grip-fond-studio.460376.jpg

PEUGEOT PARTNER ASPHALT

NIILLE, JOTKA AJAVAT TODELLA PITKIÄ MATKOJA

/image/37/4/k9-vu-3-4-avd-l1-asphalt-fond-studio.460374.jpg
/image/37/5/l1-3-4-ard-asphalt-fond-studio.460375.jpg

HILJAISUUTTA, MUKAVUUTTA JA TURVALLISUUTTA

Uuden PEUGEOT Partnerin ASPHALT-versio on suunniteltu niille, jotka istuvat ratin takana tunteja ja taas tunteja ja suorastaan nielevät kilometrejä. ASPHALT-versiossa on monia hyödyllisiä varusteita:

 • Parannettu äänieristys optimaalisen akustiikan aikaansaamiseksi puhelinkuuluvuuden varmistamiseksi 
 • Mukavuusistuimet
 • Hyötykuorma jopa 1.000 kg  Normaali / Mi -versiossa ja  950 kg Pitkä / XLi -versiossa.
 • Manuaalinen ilmastointi
 • Runsaasti nerokkaita ja tarpeellisia säilytystiloja matkustamossa 

Enää ei tarvitse hyötyajoneuvolla ajettaessa tehdä kompromisseja turvallisuuden suhteen, sillä uusi PEUGEOT Partner on varustettu viimeisimmillä ajoavustinjärjestelmillä:

 • Surround Rear Vision -järjestelmä ensimmäisenä maailmassa
 • Sähköinen käsijarru
 • 8” kosketusnäyttöön yhdistetty radio
 • Vakionopeudensäädin ja nopeudenrajoitin
 • Sade- ja hämärätunnistin

Kaikkien näiden vakiovarusteiden lisäksi tarjolla on monenlaisia lisävarusteita.

PEUGEOT PARTNER GRIP

NIILLE, JOTKA AJAVAT MYÖS MAASTOSSA

/image/37/6/l2-3-4-avd-grip-fond-studio.460376.jpg
/image/37/8/l2-3-4-arriere-grip-fond-studio.460378.jpg

KESTÄVYYTTÄ, VANKKUUTTA JA MAASTO-OMINAISUUKSIA

GRIP-versio on suunniteltu kuljettajille, jotka päivittäin joutuvat ajamaan päällystettyjen teiden ulkopuolella. Uudessa PEUGEOT Partner Grip -versiossa on vakiovarusteina:

 • Pack Grip: korotettu maavarai työmaa-ajoon, vetokykyä parantava Advanced Grip Control -järjestelmä, suuremmat M+Si renkaat, pohjapanssari moottorin alla 
 • Advanced Grip Control on yhdistelmä Grip Control-järjestelmää (optimoitu luistonesto ja 5 pitotapaa) ja Hill Assist Descent Control -alamäkihidastinjärjestelmää (uusi toiminto ajoneuvon hallitsemiseksi jyrkissä mäissä, vähentää liukumisvaaraa ja ajoneuvon karkaamista käsistäi)
 • The Multi-Flexi-istuin joko kolmen henkilön kuljettamiseksi tai pidentämään ja suurentamaan kuormatilaa
 • Hyötykuorma 1000 kg Normaali / M -versiossa tai  950 kg Pitkä / XL -versiossa
 • Muovipäällysteinen kuormatilanlattia
 • Lisävalaistus kuormatilassa
 • Nerokkaita säilytysratkaisuja matkustamossa tarpeellisia ammattityökaluja varten

Kaikkien näiden vakiovarusteiden lisäksi tarjolla on erilaisia lisävarusteita.

PEUGEOT i-Cockpit®

UUSI TAPA TYÖSKENNELLÄ

Vakiona PEUGEOT i-Cockpit®- ohjaamo samaan tapaan kuin Peugeot-henkilöauto- ja SUV-mallistoissa: modernia muotoilua, joka yhdistää kompaktin ohjauspyörän, korkealle sijoitetun mittariston ja isokokoisen 8” kosketusnäytön huippuunsa kehitettyyn käsiteltävyyteen sekä ajomukavuuteen hyötyajoneuvo-maailmassa täysin uudenlaisen ergonomisen ajoasennon ansiosta.

Nauti ensi kertaa hyötyajoneuvossa tarjolla olevasta mukavuudesta ja tee uudesta PEUGEOT Partnerista toimistosi jatke. Nauti Peugeotille tunnusomaisesta mukavuudesta ja hoida työpuhelusi kaikessa rauhassa erinomaisen akustiikan ansiosta samalla kun induktiolatausi  pitää huolta älypuhelimesi virrantasosta. Multi-Flex -istuimella tilaa jopa kolmelle. Voit taittaa istuimen selkänojan alas ja saada lisää tavaratilaa tai käyttää istuimen taitettua selkänojaa tablettisii tai tietokoneesi kirjoitusalustana samalla kun lataat sen 230 Vi -pistokkeesta.

YHTEYDENPITOON

NEROKKAITA RATKAISUJA AMMATTILAISILLE

/image/39/1/k9-vu-detail-ecran.460391.jpg

Tee ajamisesta helpompaa viimeisimmän sukupolven ajoavustinjärjestelmillä, kuten ääniohjauksella varustetulla 3D- navigoinnilla ja nauti mielenrauhasta PEUGEOT Connect SOS & Assistance -palveluiden ansiosta. Ajomukavuuden maksimoimiseksi voit siirtää älypuhelimesi sovellukset 8” kosketusnäytölle Mirror Screen Triple Playi -toiminnon avulla samalla kun puhelimesi latautuu induktiollai.

SURROUND REAR VISION

ÄLÄ AJA SOKKONA

/image/38/6/peugeot-par-2018-014-fr-wip.460386.jpg

Uusi PEUGEOT Partner tarjoaa ensimmäisenä kokoluokassaan Surround Rear Visioni -järjestelmän, joka helpottaa ajoympäristön hallintaa ja tekee ajamisesta turvallisempaa, jopa umpipakettiautolla ajaessasi.

Järjestelmä siirtää näyttöruudullei kahden kamerani välityksellä näkymää auton ympäriltä, on sitten kyse umpipakettiautosta tai autosta, joka on varustettu väliseinällä.  

Tällä järjestelmällä on kolme alatoimintoa:

 • Näkymä matkustajan puoleiselta sivulta kuolleen kulman välttämiseksi
 • Pitkän matkan näkyvyystoiminto sisätaustapeilin simuloimiseksii.
 • Peruutuskameratoiminto lähinäkymän aikaansaamiseksi auton takaa ja ajotoimintojen helpottamiseksi. Järjestelmä ilmoittaa auton leveyden ulkopeileineen, etäisyyden 30 cm, 1 metrin ja 2 metrin päähän auton puskureista, auton kääntösäteen ohjauspyörän asennon perusteella sekä takaovien avauskulmani.

Surround Rear Vision -järjestelmän ansiosta Sinun ei tarvitse enää valita parannatko turvallisuuttasi avartamalla näkökenttääsi vai turvaatko kuormasii, joka joskus on arvoltaan ajoneuvon arvoa korkeampi. Sen sijaan voit valita umpinaisen kuormatilani ja näkyvyyden Surround Rear Vision –järjestelmän avulla.

YLIKUORMAN ILMAISIN

ÄLÄ YLITÄ RAJOJA

/image/39/2/peugeot-par-2018-015-fr-wip.460392.jpg

Uusi PEUGEOT Partner on mahdollista varustaa Ylikuorman ilmaisimellai. Tämän innovatiivinen toiminto varoittaa kuljettajaa, mikäli maksimikuorma on ylittymässäi, on sitten kyse teknisesti sallitusta maksimikuormasta tai akselikohtaisesta sallitusta maksimikuormasta (etu- ja taka-akselilla).

Tavoite on kaksitahoinen:

 • Ylikuorman aiheuttamien vaarojen välttäminen  (tienpinnan vaurioituminen tai jarrujen tai renkaiden rikkoontuminen ajoneuvon ennenaikainen kuluminen…)
 • Lain vaatimien määräysten noudattaminen sekä lisääntynyt turvallisuus

AMMATTILAISTEN TESTAAMA

AINA ASKELEEN EDELLÄ

Normaali / M -versioi:

 • hyötypituus 1.817 m ja hyötykuorma 3.30 m3
 • Multi-Flexi -istuimin hyötypituus jopa 3.09 m ja hyötykuorma jopa 3.80 m3.

Pitkä / XL-versioi

 • hyötypituus 2.167 m ja hyötykuorma 3.90 m3,
 • Multi-Flex -istuimini hyötypituus  jopa 3.44 m hyötykuorma jopa 4.40 m3.

Hyötykuorma 650 kg – 1.000 kg, Pack zonei sisältää kuormatilan lisävalaistuksen ja 10 kiinnityslenkkiä, tilaa kahdelle europaletille Normaali / M versiossai.

VANKKAA GEENIPERIMÄÄ

UUSI PERUSRAKENNE PEUGEOT PARTNERIIN

/image/38/8/brk9vpbleu.460388.png

Uusi PEUGEOT Partner, jolla on takanaan yli 20 vuotta ammattilaiskäytössä ja  laadultaan korkeatasoiseksi arvioitu, on nyt varustettu uudella ajonautinnon ja dynaamisen käsiteltävyyden optimoivalla perusrakenteella. Uuteen PEUGEOT Partneriin on saatavilla  myös uusi linjakas ja vakuuttava Pitkä / XL -versio, jonka akseliväliä ja takaylitystä on kasvatettu entistä suuremman kuormatilan aikaansaamiseksi käsiteltävyys ja ketteryys säilyttäen.  

Yhdistä parhaat puolet kahdesta maailmasta:

 • Uusi PEUGEOT Partner on uuden EMP2-perusrakenteen etuosan ansiosta (sama kuin esim uusimmissa PEUGEOT SUV-malleissai) dynaaminen mukavuudeltaan ja ajettavuudeltaan. Kääntösäde on optimaalinen ja se on varustettu ajoavustinjärjestelmillä, jotka aiemmin olivat saatavilla vain erikoisajoneuvoihin. 
 • Takana uusi PEUGEOT Partner on varustettu edellisen sukupolven perusrakenteella, joka mahdollistaa hyötykuorman nostamisen jopa 1.000 kilooni. Sivuliukuovi on aiempaa leveämpi lastauksen helpottamiseksi. Takaovet ovat säilyttäneet tyylikkyytensä ja niiden saranat suojattu turvallisuuden ja luotettavuuden parantamiseksi.

MOOTTORIT JA EAT8-AUTOMAATTIVAIHTEISTO

/image/39/4/peugeot-par-2018-016-fr.460394.jpg

Automaattivaihteisto

/image/39/0/peugeot-308-2017-055-fr.460390.jpg

8-portainen automaattivaihteisto

Uusi PEUGEOT Partner on varustettu viimeisimmän sukupolven EMP2-perusrakenteen energiatehokkailla moottoreilla, joiden CO2-päästöt ovat optimaaliset. Uusi 8-portainen EAT8-automaattivaihteisto on saatavana sekä bensiini- että dieselmoottorien yhteyteen.

KUVAGALLERIA