PEUGEOT-URHEILUAUTOT

Urheilullisten autojen parhaat ominaisuudet löytyvät GTi- ja GTi by Peugeot Sport -malleista. Vahvista ajohalujasi ja nauti ylellisestä ajomukavuudesta innovatiiviseen teknologiaan yhdistettynä.

URHEILULLISUUDEN KESKITTYMÄ

Urheilulliset Peugeotit ovat ainutlaatuisia: vahvasti muotoiltua keulaa koristaa mahtava etusäleikkö ja viimeisimmän sukupolven LED-valot. Lihaksikkaat muodot korostuvat punaisen GTi -signeerauksen sekä kromisten pakoputkien ansiosta. Ilmanohjain parantaa entisestään auton aerodynamiikkaa. Urheilullinen viimeistely jatkuu sisätilojen punaisissa koristetikkauksissa ja Peugeot Sportin kehittämissä urheilullisissa kuppi-istuimissa.

ÄÄRIMMÄISIÄ AJOELÄMYKSIÄ

PEUGEOT-mallit, jotka ylpeänä kantavat GTI-logoa ovat todellisia urheilullisuuden, keveyden ja ketteryyden keskittymiä. Ainutlaatuiset THP-moottorit (Turbo High Pressure) vahvistavat autojen kissamaista luonnetta ja tarjoavat voimaa ja tunnetta. Kiihdytykset, pitokyky ja vaihteensiirto ovat jokaisen urheilullisen Peugeotin vahvoja ominaisuuksia.

MUKAVUUTTA

Kompakti ohjauspyörä, Peugeot i-Cokcpit® -ohjaamon tunnusomainen ominaisuus sekä kuppi-istuimet tarjoavat kuljettajalle ihanteellisen ajoasennon. Ajonautinto korostuu poikkeusellisen käsiteltävyyden ja  täsmällisten jarrujen ansiosta. Hyödynnä ylellinen suorituskyky ja optimaalinen ajomukavuus.

JÄRKEVÄÄN YHTEYDENPITOON

Hyödynnä urheilullisten autojemme tarjoamaa huipputeknologiaa. Bluetooth®'in ja Mirror Screenin lisäksi voit antaa 3D-navigoinnin ja kosketusnäytön ohjata Sinut perille. 

TUTUSTU PEUGEOTIN URHEILUAUTOIHIN