Rakenna oma Peugeot 308 SW -autosi

Rakenna oma Peugeot 308 SW autosi

Oletko kiinnostunut Peugeot 308 SW:stä? Rakenna oma autosi Peugeot-konfiguraattorin avulla: valitse haluamasi malliversio, moottori, väri sekä varusteet ja kuvittele itsesi tulevan farmariautosi ratin taakse! 

Olet valinnut Peugeot 308 SW:n. Uusi perhefarmari muuttaa lyhyet kuin pitkätkin matkat nautinnollisiksi irtiotoiksi. Koe mukavuuden uusi määritelmä. Aloita suunnittelusi valitsemalla sinulle sopivin varustetaso: Access, Active, Allure tai GT.

Peugeot tarjoaa uuden sukupolven PureTech bensiinimoottoreita ja BlueHDi dieselmoottoreita, sekä varusteita, jotka takaavat suorituskyvyn ja tehokkuuden. Kun puhutaan ajomukavuudesta, on valittavanasi manuaali- tai automaattivaihteisto sekä laaja valikoima varusteita yhteydenpitoon.

Kun olet valinnut haluamasi varustetason, jatka suunnittelua valitsemalla moottorin, polttoainetyypin ja vaihteiston, jotka parhaiten sopivat juuri Sinun tarpeisiisi. Valitse sitten värisi (oletko hurja kuin Hurrikaanin harmaa vai vetääkö Magneetin sininen puoleensa?) ja vanteesi. Lopuksi voit personoida autosi sisustan, tutustua vakiovarusteisiin ja valita haluamasi lisävarusteet.