Palvelut poikkeustilanteessa (COVID-19) Lue lisää

Rakenna oma Peugeot 308 -autosi

Oletko kiinnostunut Peugeot 308:sta? Rakenna oma autosi Peugeot-konfiguraattorin avulla: valitse haluamasi malliversio, moottori, väri sekä varusteet ja kuvittele itsesi tulevan hatchbackisi ratin taakse! 

Valintasi on Peugeot 308. Tällä uudella hatchbackilla on tempperamenttia, joka vie sinut raikkaaseen ajoelämykseen. Valitse sinulle sopivin varustetaso: Access, Active, Allure, GT tai GTi.

Peugeot tarjoaa uuden sukupolven PureTech bensiinimoottoreita ja BlueHDi dieselmoottoreita, sekä varusteita, jotka takaavat suorituskyvyn ja tehokkuuden. Kun puhutaan ajomukavuudesta, on valittavanasi manuaali- tai automaattivaihteisto sekä laaja valikoima varusteita yhteydenpitoon.

Kun olet valinnut haluamasi varustetason, jatka suunnittelua valitsemalla moottorin, polttoainetyypin ja vaihteiston, jotka parhaiten sopivat juuri Sinun tarpeisiisi. Valitse sitten värisi (oletko hurja kuin Hurrikaanin harmaa vai vetääkö Magneetin sininen puoleensa?) ja vanteesi. Lopuksi voit personoida autosi sisustan, tutustua vakiovarusteisiin ja valita haluamasi lisävarusteet.