AJO-OMINAISUUDET

Uusi Peugeot 3008 SUV

ESIMERKILLINEN OHJATTAVUUS

/image/89/4/peugeot-3008-2016-156-fr.img.71294.111894.jpg

Uudessa PEUGEOT 3008 SUV:ssä on korotettu ajoasento ja suurempi maavara, joten siinä on erinomainen tarkka ohjattavuus maantieajossa. Kun pääset kokeilemaan tätä turvallista ja tasaista ohjattavuutta maantiellä, et malttaisi lopettaa ajamista.

/image/89/0/peugeot_3008_layout15-2.68578.111890.jpg

Uusi PEUGEOT 3008 GT SUV on saanut vuoden 2016 Euro NCAP -turvallisuusluokituksessa parhaan viiden tähden luokituksen.
Vuodesta 2016 alkaen yhdellä mallilla voi olla kaksi Euro NCAP -luokitusta:
– Yksi luokitus ilmaisee perusturvallisuusluokituksen, joka koskee vakiovarusteltua ajoneuvoa.
– Toinen luokitus ilmaisee turvallisuusluokituksen, joka voidaan saavuttaa valinnaisella turvallisuusvarustepaketilla.

PARANNETTU PYSÄKÖINTIAVUSTIN*

i

Parannettu pysäköintiavustinjärjestelmä käyttää kameroita, jotta kuljettaja näkee auton joka puolelle kojelaudan kosketusnäytöltä. Autosta ja sen välittömästä läheisyydestä näkyy ohjatessasi reaaliaikaista kuvaa ylhäältä päin.
Kuljettajalla on siis 360 asteen näkymä, josta mahdolliset esteet voi havaita.
*Vakio- tai lisävaruste malliversion mukaan

ACTIVE SAFETY BRAKE*

i

Tämä automaattisten hätäjarrutusjärjestelmien uusinta sukupolvea edustava teknologia aktivoituu, jos se havaitsee törmäysvaaran. Kamera ja tutka havaitsevat sekä liikkuvat että paikallaan olevat esteet. Jos kuljettaja ei jarruta riittävästi tai ollenkaan, järjestelmä aktivoi jarrut automaattisesti. Tällä tavalla Active Safety Brake auttaa välttämään törmäyksen tai lieventämään sitä hidastamalla törmäysnopeutta.
*Vakio- tai lisävaruste malliversion mukaan

AKTIIVINEN VAKIONOPEUDENSÄÄDIN PYSÄYTYSTOIMINNOLLA*

i

Järjestelmä havaitsee edessä ajavan auton tutka-anturin avulla ja säilyttää automaattisesti turvallisen ennalta määrätyn etäisyyden käyttämällä jarrua tai kaasua.
Toimintoa voidaan käyttää alkaen nopeudesta 30 km/h aina 180 km/h asti.
*Vakio- tai lisävaruste malliversion mukaan

SÄILYTÄ HALLINTA

Uusi PEUGEOT 3008 SUV on ketterä kaupungissa, mutta Advanced Grip Control* -toiminnon ansiosta se loistaa myös maastossa. Keskikonsolissa olevalla säätimellä voit valita maastoon parhaiten sopivan pitotilan, ajoitpa lumessa, mudassa tai hiekassa. Erittäin kaltevissa mäissä innovatiivinen Hill Assist Descent Control -toiminto säätelee auton nopeutta automaattisesti mäen kaltevuuden mukaan. Näin auto laskeutuu mäkeä tasaisesti ilman että joudut käyttämään kaasua tai jarrua.
*Vakio- tai lisävaruste malliversion mukaan

KESKEYTYKSETÖNTÄ YHTEYDENPITOA

Mirror Screen -toiminto tuo valmiuden käyttää kaikkia yhteensopivia Apple CarPlayTM-, MirrorLink®- ja Android Auto i -älypuhelinsovelluksia auton kosketusnäytöltä. Järjestelmässä on myös langaton älypuhelinlaturii.

ENSILUOKKAINEN FOCAL®-HIFIJÄRJESTELMÄ

/image/89/5/visuel-focal-en.111895.jpg

Nauti ajamisesta ylellisen miellyttävissä urheiluistuimissa kuunnellen musiikkia ensiluokkaisella FOCAL-hifijärjestelmällä*. Eksklusiivisella FOCAL®-teknologialla varustettu 10 kaiuttimen järjestelmä takaa puhtaan ja terävän akustiikan autossa.  Uusi PEUGEOT 3008 SUV on ensimmäinen tuotantomalli, jossa on ranskalaisen akustiikka-asiantuntija FOCALin® teknologia. PEUGEOT 3008:ssa voit nauttia Focalille® tunnusomaisesta akustiikasta, joka on tulosta yli 35 vuoden innovoinnista ja asiantuntemuksesta hifikaiuttimien parissa.
*Valinnaisvaruste